Dolar 34,1637
%-0.1
Euro 37,7572
%-0.19
Altın 2.907,590
%-0.55
Bist-100 8.885,00
%-1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dalkılıç Ödemişli hayranlarıyla buluştu

Dalkılıç Ödemişli hayranlarıyla buluştu

  • Ege Postası
  • 07.09.2017 - 11:47

İzmir'in Ödemiş ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, hayranlarını coşturdu.

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşu çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen konserde pop müziğin güçlü seslerinden Murat Dalkılıç hayranları ile buluştu. Dalkılıç, 'Külah', 'Soktuğu Duruma Bak', 'Ben Bilmem', 'Aşk Nerede Sen Orda', 'Neyleyim İstanbul'u' ve 'Aşina' gibi bir çok şarkısını peşpeşe seslendirdi. Şarkılara bazı hayranları da bulundukları yerden dans ederek eşlik etti. Dalkılıç, sahnedeki enerjisiyle de dikkati çekti.

İki saat sahnede kalan Dalkılıç, Ödemişliler'i coşturdu. Dalkılıç, bir ara, torunu Nil Gürasi ile sahneye gelen AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Küçük Nil'in Dalkılıç ve orkestrası eşliğinde bir süre dans etmesi izleyicilerden alkış aldı.

Konserin sonunda Dalkılıç'a katılımı nedeniyle teşekkür eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemişspor forması ve efe heykelciği hediye etti.

 

Kapalı tribün ile saha içinin tamamen dolduğu konseri Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hüyüktepe ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.