Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Damatla gelinin arabasına çarpmak için yarıştılar

Damatla gelinin arabasına çarpmak için yarıştılar

Dünya evine girmek için düğün hazırlığı yapan çift, çocukluklarını yaşamadıkları için düğünden önce lunaparka gitti. Lunaparka gelenler, gelin ve damadın arabasına çarpmak için yarıştı. Çarpışan arabaya zor sığan ve araba...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 10:30
Dünya evine girmek için düğün hazırlığı yapan çift, çocukluklarını yaşamadıkları için düğünden önce lunaparka gitti. Lunaparka gelenler, gelin ve damadın arabasına çarpmak için yarıştı. Çarpışan arabaya zor sığan ve araba kullanmada zorlanan geline, damat yardım etti.

        Aydın merkeze bağlı Çeştepe beldesinde düğünleri olan gelin ve damat, çocukluklarını yaşamak için Aydın merkezdeki lunaparka geldi. Burada arkadaşlarıyla çocuklar gibi eğlenen damat Mustafa Meral ve gelin Hayriye Meral, çarpışan otoya bindi. Düğün öncesi çocuk olmaya karar verdiklerini belirten gelin Hayriye Meral, “Çocukluğumuzu yaşayamadık. Eğlenmeye geldik. Balerine bindik, çarpışan otoya bindik. Çocukluğumuzu yaşadık.” dedi.

        Bir süre arkadaşlarıyla eğlenen gençler, düğün yerine geç kaldıkları için lunaparktan ayrılmak istedi. Arkadaşlarıyla gelin arabasına doğru giden çiftin yolunu bu kez lunapark görevlisi kesti. Lunaparkın giriş kapısını kilitleyen görevli, damattan bahşiş istedi. Cüzdanında bozuk para olmayan damadın imdadına arkadaşları yetişti. Verilen bahşişi az bulan; ancak gelin ve damadın ısrarına dayanamayan görevli, düğünden sonra yeniden gelme sözü alarak kapıyı açtı. Törene geç kalma telaşında olan gelin ve damat araçlarına binerek düğün yerine gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.