Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Daum: Fatih Terim'in milli takım için daha fzala zamanı var

Daum: Fatih Terim'in milli takım için daha fzala zamanı var

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum'dan, Galatasaray'ın dün akşam saatlerinde görevine son verilen Fatih Terim'e destek geldi. Sürpriz ayrılığı yorumlayan Daum, "Artık daha fazla zamanı var, maçları tribünden izleyip milli takımı...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:20
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum'dan, Galatasaray'ın dün akşam saatlerinde görevine son verilen Fatih Terim'e destek geldi. Sürpriz ayrılığı yorumlayan Daum, "Artık daha fazla zamanı var, maçları tribünden izleyip milli takımı daha rahat kurabilir." dedi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Daum, bir gazetecinin sorusu üzerine Fatih Terim ile Galatasaray ayrılığını değerlendirdi. Terim'in artık A Milli Futbol Takımı için daha fazla zamanının olduğunu belirten Daum, "Daha fazla zamanı var onu iyi değrelendirebilir. A Milli Futbol Takımı ile daha çok ilgilenebilir. Takımı çalıştırdığınız zaman idman programlarınız olsun, takımla ilgili diğer hususlar çok büyük zaman alıyor. Milli takıma dapa fazla zaman harcayabilir, o kadar baskı altında olmaz. Şimdi devamlı müsabakaları izleyebilir. Galatasaray’da hoca olarak maçları izliyordu, milli takımda görev aldığında diğer takımları tribünde rahat izleyip milli takımı hazırlayabilir." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.