Dolar 34,2779
%0.11
Euro 37,6585
%0.07
Altın 2.920,790
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Daum: Sivasspor maçından ders almamız gerekiyor

Daum: Sivasspor maçından ders almamız gerekiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, maçta haklı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Daum, " Kesinlikle bu maçtan sonra arkadaşlarla konuşup bu maçı sert bir dille izletmemiz gerekiyor. Dersimizi almamız gerekiyor." dedi.Sivasspor karşısında...

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 01:16
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, maçta haklı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Daum, " Kesinlikle bu maçtan sonra arkadaşlarla konuşup bu maçı sert bir dille izletmemiz gerekiyor. Dersimizi almamız gerekiyor." dedi.

Sivasspor karşısında kaybeden Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlk devreye baktığımızda zaten oyun kontrolü bizde değildi. 2-3 net gol pozisyonu vardı Sivasspor'un. Bizim de duran toplardan İbrahim ile bir kaç pozisyonumuz vardı. Devre arasında rakibi erken karşılaşacağız diye konuşmuştuk. Biraz daha iyi oyuna girebildik ancak net gol pozisyonu yakalayamadık. Tam tersi kontra atak pozisyonunda biz golü yedik. Risk almak için biraz daha ofansif oynadık. O arada beraberliği yakaladık. 2. golü yediğimiz o pozisyonda adeta uyuduk. Sonlarda beraberliği yakalama adına biraz daha uğraştık zamanımız kalmadı."

"Genel olarak bakıldığında bugün çok fazla hata yaptık." diyen Daum şöyle devam etti: "Defansif hatalar ve top kayıplarımız çok fazlaydı orta sahada. Geçen haftaki müsabakadan sonra takımın daha ilerde olduğunu düşünmüştüm ama bugün bunu göremedim. Bugünkü müsabakadan sonra artık yeni bir başlangıç yapmak zorundayız. Çok önemli hatalar yaptığımız için bu konuları çalışmamız gerekiyor. Müsabakada futbolcumuz formda değildi. Kesinlikle bu maçtan sonra arkadaşlarla konuşup bu maçı sert bir dille izletmemiz gerekiyor. Dersimizi almamız gerekiyor. Bu müsabakadan sonra Kasımpaşa müsabakasına daha iyi girebilme adına bunları konuşmamız gerekiyor.”

Roberto Carlos ile ilgili de değerlendirmede bulunan Daum, "Genel olarak Türk futboluna bakıldığı zaman büyük bir kazanç. Sivas'a gelmesi de Sivasspor için kazanç. Dünyada nadir en büyük futbolculardan bir tanesi. İnanılmaz derecede tecrübe ile gelen bir arkadaşımız. İnsan olarak da mükemmel birisi." ifadesini kullandı.

Bursasporlu İbrahim ve Ferhat ise, puan veya puanlar almak için bundan sonraki maçlarda daha fazlasını yapmaları gerektiğine vurgu yaparak, 3 puana ihtiyaçları olduğunu fakat bunu başaramadıklarını, hedeften kopmamak için ilk yarıdaki bütün maçları kazanmaları gerektiğini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.