Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu: Bugün itibariyle yüzde 100 bitti

Davutoğlu: Bugün itibariyle yüzde 100 bitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan flaş açıklama: "Bugün itibariyle vaatlerimizin çoğunu gerçekleştirmiş durumundayız" dedi.

  • Ege Postası
  • 08.04.2016 - 11:55
Reform tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasında öne çıkan başlıklar:
Bugün itibariyle vaatlerimizin çoğunu gerçekleştirmiş durumundayız
Vize muafiyeti için yapılana çalışmalar bazı vaatlerin gerçekleştirilmesini geciktirdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde 64. Hükümet'in 2016 Yılı Eylem Planı toplantısında konuşuyor. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
20 Aralık'ta milletin huzuruna çıkarak yol haritamızı açıkladık. Sadece yol haritamızı açıklamakla kalmadık. 3 ve 6 aylık hedeflerimizi açıkça paylaştık. bugün itibariyle hamdolsun. Gururla ifade ediyorum. Bugün itibarıyla hamdolsun, huzurunuzda gururla ifade ediyorum; 3 aylık vaatlerimizin ve seçim döneminde 81 vilayeti dolaşarak verdiğimiz vaatlerin yüzde 100'ünü gerçekleştirmiş olarak huzurunuzdayım.
Biz icraatlarımızla gece-gündüz meşgulken bazıları hakaretle meşgul. Biz söz verip gereğini yaparken bazıları sadece ve sadece haya ve edep duygularını çiğneyerek, muhataplarını hakaretle karşılayan bir zihniyete sahip. Buradan bir kez daha hakareti siyaset üslubu zannedenleri şiddetle lanetliyorum ve bir kez daha söylüyorum, söz vermek bize düşer, verdikleri sözden kaçmak onlara düşer. Söz verip gereğini yapmak bize düşer, yapmak, icra etmek, inşa etmek, ihya etmek bize düşer, tahrip etmek, yıkmak onlara düşer. İcraat bize düşer, hakaret onlara düşer.
Bu ateş çemberinin içinde milletimizin güvenliği için çalışırken, eş zamanlı olarak reformlar yapıyor, kamu düzenini sağlıyor, Avrupa Birliği hedeflerimize yürüyoruz. Türkiye'nin yürüyüşünü kimsenin ve hiçbir gücün durdurmasına izin vermedik, vermeyiz Allah'ın izniyle. Türkiye, bütün negatif çabalara rağmen büyüme hedeflerinden, kalkınma hedeflerinden, demokrasi ve hukuk devleti hedeflerinden geriye doğru tek bir adım atmayacaktır

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.