Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu yeniden genel başkan seçildi

Davutoğlu yeniden genel başkan seçildi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “İkinci büyük olağan kongremizi, yaşadığımız acı sebebiyle, şehitlerimizin ruhunu incitmeden asgari düzeyde katılım ile gerçekleştirdik. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni oluşan parti yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremiz, milletimiz için hayırlı olsun” dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gelecek Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkanlığa yeniden seçilen Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti.

  • Ege Postası
  • 14.01.2024 - 22:22
  • Güncelleme: 14.01.2024 - 22:52

Gelecek Partisi'nin 2'nci Olağan Büyük Kongresi, bugün Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu oy birliği ile yeniden genel başkanlığa seçildi. 

Gelecek Partisi, Pençe Kilit Operasyonu'nda 9 askerin şehit olması nedeniyle, kongreyi "basına kapalı" olarak gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, kongreye ilişkin olarak bu akşam X hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Büyük bir coşku ve heyecanla hazırlandığımız ikinci büyük olağan kongremizi, yaşadığımız acı sebebiyle, şehitlerimizin ruhunu incitmeden; büyük bir vakar içerisinde, yasal zorunluluk nedeniyle asgari düzeyde katılım ile gerçekleştirdik. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni oluşan parti yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremiz, milletimiz için hayırlı olsun.”

ÖZGÜR ÖZEL, AHMET DAVUTOĞLU'NU KUTLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gelecek Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkanlığa yeniden seçilen Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti.

Özel'in bu akşam X hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

“Gelecek Partisi 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilen Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ediyorum.” (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.