Dolar 34,2688
%0.08
Euro 37,6567
%0.07
Altın 2.915,450
%-0.21
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy bayramda tam mesai yaptı

Demirsoy bayramda tam mesai yaptı

Ramazan Bayramı kutlamalarına arife gününden başlayan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy bayram boyunca her gün Gaziemirli esnaf ve vatandaşların yanındaydı.

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 19:18
İZMİR - Ramazan Bayramı kutlamalarına arife gününden başlayan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy bayram boyunca her gün Gaziemirli esnaf ve vatandaşların yanındaydı. İlçenin 16 mahallesinde faaliyet gösteren 100’den fazla kahvehane başta olmak üzere, esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşan Demirsoy, ziyaretlerine ilk olarak, CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nın arife günü İlçe Binasında düzenlediği bayramlaşma töreni ile başladı ve arkasından CHP İzmir İl Başkanlığı’nın Kültürpark’ta düzenlediği bayramlaşma töreni ile devam etti.

4 Gün 4 Akşam Bayramlaşma
Arife günü CHP Örgütü ile bayramlaşan Demirsoy, Gaziemir’in tüm mahallerini kapsayan bayramlaşma turuna çıktı. Öğlen başlattığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde büyük ilgi gören Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, bayramlaşmayı akşamları da sürdürdü. Bayram boyunca her gün ziyaretlerine ara vermeden devam eden Yüksel Demirsoy ve beraberindeki CHP’liler Gaziemir’in tüm mahallerini ve kahvehanelerini dolaştıklarını ifade ettiler.

Gönül Köprümüz Var

Demirsoy, halkın gösterdiği yoğun ilginin yıllardır sürdürdükleri iletişimin bir neticesi olduğunu söyledi. Yüksel Demirsoy konuşmasında “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutlamak için sokak sokak dolaştık ama asla yorulmadık. Çünkü Gaziemir’de yaşayan vatandaşlarla temeli eskilere dayanan ve yıllardır koruduğumuz bir “gönül köprümüz” var. Sadece seçim zamanlarında değil, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Doğumdan ölüme, düğünden cenazeye, vatandaşlarımızın mutlu ve acılı zamanlarında elimizden geldiğince yanlarında yer alıp destek olmaya çalışıyoruz. Siyaset, halka hizmet edebilmek için bir araçtır. Bizler bu anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Mutlu İnsanların Yaşadığı Aydınlık Gaziemir
Ziyaretlerin yanı sıra sosyal medya ve Gaziemir’in 35 farklı noktasına asılan pankartlar aracılığıyla da vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Demirsoy bayram süresince binlerce kişiyle iletişim kurmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Demirsoy yaptığı açıklamada “Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı olurken yola “Mutlu İnsanların Yaşadığı Aydınlık Gaziemir’i Beraber Yaratalım” diyerek çıkmıştım. Siyaset halka hizmet için yapılır ve halka temas edilmeyen, halkın aktif olmadığı hiçbir proje başarılı olamaz. Bu bilinçle ve sahip olduğumuz sosyal demokrasi kültürü ile sürekli halkın içindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Onların istek ve önerileri bizim için çok önemli. Yaptığımız işleri ve gerçekleştireceğimiz projeleri halkın her kesimi ile paylaşıp birlikte planlıyoruz. Bundan sonra da böyle yapacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.