Dolar 34,2090
%0.01
Euro 37,8437
%0.18
Altın 2.925,820
%-0.13
Bist-100 9.126,00
%-2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demiryolu çalışanlarının grevi nedeniyle tren seferlerinde aksama yaşandı

Demiryolu çalışanlarının grevi nedeniyle tren seferlerinde aksama yaşandı

Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleştirilmesi hakkında kanun tasarısının Meclis'e gönderilmesini protesto için Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) ve Türkiye Kamu-Sen üyelerinin grev yapması nedeniyle tren seferlerinde aksama...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:50
Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleştirilmesi hakkında kanun tasarısının Meclis'e gönderilmesini protesto için Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) ve Türkiye Kamu-Sen üyelerinin grev yapması nedeniyle tren seferlerinde aksama yaşandı. Mersin'den Adana'ya giden trenlerin bazıları sefere çıkmazken Adana'dan gelen trenlerin boş olması dikkat çekti.

    Demiryolu taşımacılığını serbestleştirilmesi hakkındaki yasa tasarısının bu hafta genel kurulda görüşülmesi beklenirken Birleşik Taşımacılık Sendikası ve Türkiye Kamu-Sen üyesi demiryolu çalışanları yasanın özelleştirmeye neden olacağını iddia ederek iş bırakma eylemi yaptı. İş bırakma eylemi Mersin'den Adana'ya giden tren seferlerinin bazılarının aksamasına neden oldu. Adana'dan Mersin'e tren seferi dururken yolcu almak için gelen trenlerin ise boş olması dikkat çekti.

    Seferlerin bazılarının aksaması nedeniyle Mersin Tren Garı'nda zaman zaman yığılmalar oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.