Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demokrasi nöbeti tam gaz devam

Demokrasi nöbeti tam gaz devam

İzmir'de darbe girişiminin olduğu gece başlayan demokrasi nöbeti tam gaz devam ediyor. Binlerce vatandaş yine Konak Meydanı’nda bir araya geldi. AK Partili Milletvekilleri alanda bulunan vatandaşlara seslendi. Vekil Dağ, Konak Meydanı'nın isminin artık Konak Demokrasi Meydanı olduğunu söyledi. Demokrasi nöbeti tam gaz devam

  • Ege Postası
  • 19.07.2016 - 09:46

EGE POSTASI - İzmir'de darbe karşıtı binlerce kişi, demokrasi nöbetini geceden sabaha bir an olsun bırakmadan, ellerindeki Türk bayraklarını darbe girişimcilerine karşı dalgalandırmaya devam ediyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişimine karşı vatandaşları sokağa davet etmesinin ardından kent meydanlarında demokrasi nöbetinin dördüncü gününde AK Partili Millettekileri Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya ve Hamza Dağ alanda bulunan binlerce kişiye seslendi.

  İzmir’de demokrasi nöbeti dördüncü gününde  

SÜREKLİ:GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN
İlk olarak söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, konuşmasına başlamadan önce alanda olan vatandaşların “idam isteriz” sloganına karşısında şunları söyledi;

"Siz ne derseniz o, milli irade ne ders o. İnşallah gereği yapılacak. Sizin gözünüz arkada kalmasın. Bizimde gözümüz arkada değil, Cuma günü burada yine birlikte olacağız."

 

KAYA:ÖNCE BİZİ ALACAKSINIZ
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ise, darbe girişimi ile yeniden gündeme gelen FETÖ terör örgütüne yüklendi. Kaya, “ Bu FETÖ'nün cuntacıları darbe yapacaklarmış, işte milli iradenin temsilcileri milletvekilleri burada, eğer darbe yapacaksanız önce bizi alacaksınız” dedi.

DAĞ:KONAK DEMOKRASİ MEYDANI
Bir diğer AK Parti Milletvekili Hamza Dağ ise Konak Meydanı'nın isminin artık Konak Demokrasi Meydanı olduğunu söyledi. Dağ, " Bu meydan artık Konak Demokrasi Meydanı oldu. Bunu sağlayan siz oldunuz. Allah sizden razı olsun. Böyle bir şey Türkiye tarihinde yok. İngiltere'de Amerika'da Fransa'da yok.Tarih yazdık hep beraber. Milletin uçağını helikopterini tankını bu milletin üzerine saldılar. Bu millet o tankın üstüne çıktı. Kendini siper etti. Bundan sonra darbe düşünenler milletin sokağa çıkmasıyla tankın önüne yatmasıyla böyle bir şeye kalkışamaz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.