Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demokrasi nöbetinde sağlık çadırları

Demokrasi nöbetinde sağlık çadırları

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, İzmir Konak Meydanı’nın iki girişine, Demokrasi Nöbeti’ne gelen vatandaşlarımıza sağlık hizmet vermek üzere sağlık çadırları kurdu.

  • Ege Postası
  • 01.08.2016 - 12:51

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi ve UMKE tarafından tünel çadır şeklinde kurulan 2 adet UMKE Sağlık Çadırı gönüllü hizmet veren sağlık çalışanları; Konak Meydanı’ndaki Demokrasi Nöbeti’ni bırakmak istemeyen halkımıza sağlık hizmeti veriyor, sorularını cevaplıyor, bilgilendirici broşürler ve “Yaşama Yol Ver" kampanyasını tanıtıcı hediyeler dağıtıyor.

Demokrasi Nöbeti’ne, ilk günden bugüne, idari kadrosu ve gönüllü sağlık çalışanlarıyla devam eden İzmir İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu UMKE tünel çadırlarının yanısıra, Konak Meydanı’nın 3 girişinde 3 adet, ortada 1 adet olmak üzere toplam 4 ambulans, ambulansın ulaşamayacağı noktalar için 2 adet motorsikletli ambulans bulundurduklarını belirterek “Vatanımızın, bayrağımızın, demokrasimizin ve tüm değer yargılarımızın birlik ve beraberliğimizin daim kalması için, devletimizin yanında, Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duran halkımıza bu hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Bizler demokrasi nöbetine gelen halkımızın sağlığından sorumluyuz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.