Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Baykal'dan 3 önemli görüşme

Deniz Baykal'dan 3 önemli görüşme

CHP'nin eski lideri Baykal'dan, "Devlet krizi" çıkışı.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 12:08
  CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bu sabah saat 10.00'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü. Baykal'ın bugün öğlen saatlerinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yarın ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşeceği öğrenildi.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, sürpriz bir çıkış yaptı. Baykal, bugün sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.
www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Baykal'ın görüşme sırasında, Kılıçdaroğlu'na 'CHP'nin yaşanan son kriz karşısında gerekli tavrı koymadığı' tespitini dile getirdiği öğrenildi.
Baykal'ın bu görüşmede; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, yapacağı 2 ziyarete dair bilgi verdiği de gelen bilgiler arasında. Bu ziyaretlerden birinin, bugün saat 12.30'da TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e, 4 Ocak Cumartesi saat 13.00'te ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yapılacağı bildirildi.
www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre; Baykal'ın ziyaretlerle ilgili olarak yakın çevresine, şu ifadeleri kullandı: "Yaşanan siyasi krizi, Anayasa'mıza göre yapılması gerekenleri açıklayacak; Meclis'in en deneyimli siyasetçilerinden biri olarak, devlet krizini çözümde yol gösterici bir sorumluluk üstleneceğim."
Öte yandan Baykal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le yapacağı görüşmede, Anayas'nın 104. maddesine vurgu yaparak Cumhurbaşkanı'nın "Yasama yürütme yargının düzenini sağlama görevi"ne işaret edeceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.