Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz kirliliği vatandaşın tepkisini çekiyor

Deniz kirliliği vatandaşın tepkisini çekiyor

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Kavukkavlağı mevkiinde deniz üstünde biriken yap ve atık çevre halkının tepkisine neden oldu. Vatandaşlar kirlenen denizin temizlenmesini istedi.     Deniz ulaşımında ve deniz seferlerinde...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 15:37
Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Kavukkavlağı mevkiinde deniz üstünde biriken yap ve atık çevre halkının tepkisine neden oldu. Vatandaşlar kirlenen denizin temizlenmesini istedi.

    Deniz ulaşımında ve deniz seferlerinde Ereğli'yi kullanan gemilerin yağ ve atıkları (Sintine) Alaplı Kavukkavlağı mevkiinde deniz kirliliğine yol açtı. Denizin üzerinde küme halinde oluşan atıklar çevrede ki vatandaşlarında tepkisine yol açıyor. Deniz kıyısına çocukları ve aileleri ile geldiklerini ancak denizin kirlenmesi nedeniyle bu sene bu bölgeyi kullanamayacaklarını ifade eden vatandaşlar denizin temizlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

    Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ercan Türkmen, "Olay şu. Biz yazın buraya çoluk çocuğumuzla geliyoruz. Plaja geliyoruz. Şu anda yağ kütlesi mi artık nedir bilmiyoruz. Yetkililerden buranın temizlenmesini istiyoruz. Başka da bir şey istediğimiz yok." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.