
Denizli sahaya astronot botuyla indi!
Geçtiğimiz günlerde ayağı kırılan AK Parti İzmir Milletvekili İlkınur Denizli ayak bileğini sabitleyen ve ‘astronot botu’ da denilen botu giyip AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı Karaburun’da yalnız bırakmadı.
- Ege Postası
- 17.01.2014 - 17:26
İsmi uzun zamandır Konak Belediye Başkan adaylığı için geçen Denizli, ayak bileğini sabitleyen ve ‘astronot botu’ da denilen botu giyip Karaburun’daki ziyaretlerde Yıldırım’ın yanında yer aldı.
DENİZLİ:SAĞLIK DURUMUM İYİ
Sağlık durumu ile ilgili Egepostası’na konuşan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, “Durumum gayet iyi. 15 gün önce alçılarımı çıkardılar. Sert bir ayakkabım var. Ara ara yere basabiliyorum. Birkaç saatliğine dışarı çıktı. Saha çalışmasında yer almak istedim. 15 gün daha ayağım bu şekilde kalacak. Daha sonra bir kontrolden geçeceğim. Çıkacak sonuca göre bir karar verilecek. Zaman zaman ağrılarım oluyor. Çok uzun süre ayakta kalamıyorum” dedi.Zaman zaman evde durmaktan sıkıldığını anlatan Denizli, “Evde durmak çok renkliydi! Renk renk koltuklarım var. Onlara baktım” diyerek espiri yaptı. Denizli, çok sayıda ziyaretçisi olduğunu ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Yorum Yazın