Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu'ndan imza desteği ve teşkilata teşekkür

Dervişoğlu'ndan imza desteği ve teşkilata teşekkür

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyasının dün startını verirken, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da Akşener'e destek imzası vermek için İzmir'e geldi. Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin atılan imzalara yönelik sözlerine de sert tepki gösterdi. Dervişoğlu'ndan imza desteği ve teşkilata teşekkür

  • Ege Postası
  • 05.05.2018 - 12:28

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyasının dün startını verirken, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da Akşener'e destek imzası vermek için İzmir'e geldi. Dervişoğlu sabah 10.00'da Alsancak'taki Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'nda Akşener'in adaylığı için imza attı.

Dervişoğlu'nu İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, il yöneticileri, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, Balçova ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek mlletvekili aday adayı olan Serap Özöktem ve çok sayıda parti yöneticisi yalnız bırakmadı. Buraya gelip desteğini esirgemeyen ve gecesini gündüzüne katan İzmir İYİ Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum.

"İMZA 24 HAZİRAN GÜNÜNE KADAR SÜRSE MERAL AKŞENER İÇİN 25 MİLYON İMZA ATILIR"

Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'nun Konak Akdeniz Mahallesi'nde bulunmasını eleştiren Dervişoğlu, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı adayı olarak teklif etmek üzere Ankara'dan kalkıp Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'na geldik. En başından beri söylüyoruz, bu işlemleri kolaylaştırmış olsalardı bir günde bir milyon imza toplamamız mümkündü. Ben Güzelbahçe'de imza vermek için Ankara'dan geldim ama Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu Alsancak'a taşınmış. Vatandaş tüm bu zorluklara rağmen 100 binin üzerinde imzayı toplamıştır. Eğer imza toplama işlemi nüfus müdürlükleri ve noterlerde de olsaydı ilk günde 1 milyonu görebilirdik. E-devlet üzerinden olsaydı yine buna muvaffak olabilirdik. Her türlü zorluğu aşa aşa geliyoruz. Şartları olgunlaştırsınlar 24 Haziran'a kadar imza atalım, attığımız imza Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu ifade eder. İddiam şu ki 24 Haziran'a kadar imza serbest kalsa 25 milyonun üzerinde Sayın Akşener için imza atılır."

"UZUN ZAMANDIR AKLI HİÇ BERRAK OLMADI"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı adayları için atılan imzalara yönelik'sözlerine de tepki gösteren Dervişoğlu, "Bahçeli Bey, 'imza işi aklımı karıştırıyor' diyor. Ben de onun her söylediğinin milletin aklını karıştırdığını söylüyorum. Uzun bir zamandan beri aklı hiç berrak olmadı. Allah yardımcısı olsun.

"İZMİR BİZİM YÜZ AKIMIZDIR"

Akşener için İzmir'de atılan imzalara da değinen Dervişoğlu, "İzmir'in Türkiye için önemi büyüktür. Dolayısıyla bizim için de önemi çok büyüktür. Yüksek bir performans göstermişlerdir ve kendilerini kutluyorum. İzmir bizim yüz akımızdır." ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu daha sonra İl Başkanı Ükünç ve partililerle birlikte Fuar içinde bulunan Konak İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Dervişoğlu, burada imza kampanyasına dair partililerine destek verirken, incelemelerde bulundu.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Öte yandan Dervişoğlu sosyal medyadan teşkilatına teşekkür mesajı yayınladı. Dervişoğlu,  “İzmir İl Başkanımız Koray Ükünç ile seçim kurullarını ziyaret ediyoruz. Konak İlçe Seçim Kurulu’nun çalışma düzenini görünce, yapılınca oluyor demek geldi içimden. Teşkilatımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İYİ Partililerin İzmir’deki imza kampanyası 9 Mayıs’a kadar sürecek. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen İzmirliler ikamet ettikleri bölgelerdeki seçim kurullarına giderek imza verebilecek. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.