Dolar 38,4757
%-0.03
Euro 43,8658
%-0.06
Altın 4.098,570
%-0.16
Bist-100 9.225,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Destici: HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum

Destici: HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, siyasette süren HÜDA-PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik konuştu. Daha önce bu konuyla ilgili fikirlerini söylediğinin altını çizen Destici, "HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum." dedi. BBP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.

  • Ege Postası
  • 28.04.2023 - 12:29
  • Güncelleme: 28.04.2023 - 12:29

Cumhur İttifakı kanadında 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesai sürürken ittifak ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici NTV yayınında Deniz Kilislioğlu'nun sorularına yanıt verdi. Siyasette süren HÜDA-PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik soruya, "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim." yanıtını veren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, sözlerine şunları ekledi: "HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil."

NÜKLEER SANTRALE İLK YAKIT

Destici, 'nin ilk nükleer santrali Akkuyu'ya yönelik tartışmalara da değinerek, "Karşı çıktılar ama gelişmiş ülkelerde bu santrallerin önemli yeri var." dedi. 

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU

Genel Başkan Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de, "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı." diyerek açıklamada bulundu. 

SEÇİME 16 GÜN KALDI

"Birinci turda mı biter." sorusuna da Destici, "Halkımız kimin çalıştığını, samimi olduğunu görüyor." cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.