Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9626
%0.5
Altın 2.916,750
%-0.44
Bist-100 9.231,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Devrimci Parti operasyonuna tepki

Devrimci Parti operasyonuna tepki

İSTANBUL'da Birleşik Devrimci Parti il binası, Genel Başkan Ufuk Göllü'nün ve parti üyelerinin evlerine yapılan operasyonlar, partinin İzmir teşkilatı tarafından protesto edildi.

  • Ege Postası
  • 01.03.2016 - 21:59
İZMİR - Alsancak Semti'ndeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde toplanan 20 kişilik grup, İstanbul'daki Birleşik Devrimci Parti il binası ve üyelerinin evlerine yapılan operasyonları protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşan Hazal Elçin Yanar, "1 Mart Salı günü, sabaha karşı Kadıköy'de bulunan il binamız, Sultangazi ilçe temsilciliğimiz ve genel başkanımız Ufuk Göllü'nü evi başta olmak üzere üyelerimizin evleri hukuksuz bir şekilde basılmış, 10 üyemiz gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınanların büyük çoğunluğu partimizin resmi üyeleri ve yöneticileridir. Partimiz meşruiyet temelinde işçi sınıfına, Kürt halkına, kadınlara ve doğaya karşı bütün saldırılarda ezilenlerden yana tavrını koymaktan hiçbir zaman çekinmemiştir" dedi. 

Grup basın açıklamasının ardından "Komplolar sökmedi, sökmeyecek. Yaşasın partimiz Devrimci Parti ve gözaltılar, tutuklamalar, baskılar bizi yıldıramaz" diye slogan atıp dağıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.