Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili Belediye Başkanı Tosun'un durumu iyiye gidiyor

Dikili Belediye Başkanı Tosun'un durumu iyiye gidiyor

Dikili Belediyesi, geçtiğimiz gün vücudundaki kan kaybı nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Başkan Mustafa Tosun’un sağlık durumuyla ilgili yazılı bir bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada, Başkan Tosun’un sağlık durumu hızla iyileşme sürecinde olduğu belirtildi. Tosun’un taburcu olduktan sonra evinde tedavisine devam edeceği bilgisi verildi. Tedavi altındaki Başkan Tosun için belediye bilgilendirme yaptı

  • Ege Postası
  • 09.06.2015 - 09:20
EGE POSTASI - Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, genel seçimlerden bir gün önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Dikili Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından mide kanaması şüphesiyle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Başkan Tosun, vücudundaki kan kaybı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
 
DURUMU HIZLA İYİYE GİDİYOR
Dikili Belediyesi, Başkan Tosun’un sağlık durumuyla ilgili yazılı bir bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada, Başkan Tosun’un sağlık durumu hızla iyileşme sürecinde olduğu belirtildi. Tosun’un taburcu olduktan sonra evinde tedavisine devam edeceği bilgisi verildi.
 
Belediye yaptığı bilgilendirmede şu ifadeleri kullandı;
“Yoğun çalışma temposuna bağlı olarak 06 Haziran 2015 akşamı geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi’nde halen tedavi görmekte olan Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’un sağlık durumu hızla iyileşme sürecinde olup, hiçbir endişe edilecek durum yoktur. Doktorlarından aldığımız bilgiye göre önümüzdeki 24 saat içerisinde yapılacak son kontrollere müteakip taburcu edilmesi planlanan Başkanımız Mustafa Tosun’un, taburcu olmasının ardından tedavi süreci evinde istirahatle devam edecektir. 
Bu bilgilendirmeyi kamuoyuna saygıyla duyuruyor,  Başkanımız Mustafa Tosun'un da başta Dikililer olmak üzere tüm halkımıza, sizlere ve sevenlerine sevgilerini, selamlarını iletiyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.