Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili, ‘Çöp Ev’den temizlendi

Dikili, ‘Çöp Ev’den temizlendi

Dikili’nin  Bademli Mahallesi sakinlerinin şikayetini değerlendiren Dikili Belediyesi ekipleri içerisinde toplanan çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen bir evde temizlik çalışması  gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 10:34



Turizmin gözde merkezi Dikili’nin Bademli Mahallesi sakinlerinin şikayeti üzerine harekete geçen Dikili Belediyesi Ekipleri, içerisinde yığılan çöplerden dolayı çevreye kötü  koku yayarak rahatsızlık veren ve yaşanmaz hale gelen bir evde temizlik çalışması gerçekleştirdi

Belediye Ekiplerı Kısa Zamanda Çözüme Ulaştı

Vatandaşların belediyeye yaptığı şikayetlerin ardından yetkili ve ilgili kurumlardan alınan özel izinle Jandarma, Sağlık Personeli ve Zabıta gözetiminde çalışma başlatan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, çöplerden ve kötü kokudan yaşanmaz halde buldukları evde titiz bir çalışma gerçekleştirerek, çöp ve eski eşyaları boşalttı. Toplam 1 kamyon ve 2 römork çöpün çıktığı ev temizlik çalışmasının ardından özel ilaçlarla ilaçlandı. Çalışmaların ardından derin bir nefes alan mahalle sakinleri kısa zamanda çözüme ulaşan belediye yetkililerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.