Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dink anmasında beyaz bere skandalı

Dink anmasında beyaz bere skandalı

Hrant Dink anmasında Şişli'de trafiği kontrol etmek için görevli polislerden bazılarının beyaz renkli bere takması tartışma konusu oldu.

  • Ege Postası
  • 20.01.2014 - 09:50
İSTANBUL- İstanbul Şişli'de 19 Ocak 2007'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ölümünün 7'nci yılında binlerce kişi tarafından anıldı. Şişli'de trafiği kontrol etmek için görevli polislerden bazılarının beyaz renkli bere takması ise tartışma konusu oldu. Dink'in katili Ogün Samast'ın da cinayet günü beyaz bere taktığını hatırlatan sosyal medya kullanıcıları "Mesaj mı" yorumu yaptı. Bir emniyet yetkilisi de "Polislerin bere ya da kep giyme mecburiyeti var. Her ikisini de giyebilir. Yanında bere varsa, bere giymiştir" dedi.

BEYAZ BERE TARTIŞMASI

HRANT Dink'in öldürüldüğü Agos Gazetesi'nin önüne yürüyecek gruplar için Şişli ve çevresi trafiğe kapatıldı. Trafiği kontrol etmek için görevli polislerden bazılarının beyaz renkli bere takması ise tartışma konusu oldu. Dink'in katili Ogün Samast'ın da cinayet günü beyaz bere taktığını hatırlatan sosyal medya kullanıcıları "Mesaj mı" yorumu yaptı. Bir emniyet yetkilisi de "Polislerin bere ya da kep giyme mecburiyeti var. Her ikisini de giyebilir. Yanında bere varsa, bere giymiştir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.