Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dışişleri Bakanı Fidan, Blinken ve Kuleba ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Blinken ve Kuleba ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki normalleşme süreci, Karadeniz Tahıl Girişimi’nin tekrar canlandırılması, Karadeniz’in güvenliği ve NATO'nun genişlemesi konularının ele alındığı öğrenildi. Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile de telefonda görüştü. Bakanlık’tan yapılan bilgilendirmede, görüşmede Karadeniz Tahıl Girişimi’ne tekrar işlerlik kazandırmak için atılabilecek adımların ele alındığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 05.08.2023 - 23:25

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün telefonda görüştü. Bakanlık'tan yapılan bilgilendirmeye göre iki Bakan görüşmede, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki normalleşme süreci, Karadeniz Tahıl Girişimi’nin tekrar canlandırılması, Karadeniz’in güvenliği ve NATO'nun genişlemesi konularını ele aldı. 

FİDAN, UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANI DMİTRO KULEBA İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile telefonda görüştü. Görüşmeye ilişkin Bakanlık’tan yapılan bilgilendirmeye göre, iki Bakan; Karadeniz Tahıl Girişimi’ne tekrar işlerlik kazandırmak için atılabilecek adımları ele aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.