Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Diyarbakır'da polise ateş eden saldırgan yakalandı

Diyarbakır'da polise ateş eden saldırgan yakalandı

Diyarbakır'da Sento Caddesi'ne açılan bir sokakta polis ekibine silahlı saldırı düzenleyen zanlı, emniyet güçlerinin operasyonuyla Peyas Mahallesi'nde yakalandı. Emniyette ifadesi alınan saldırgan, Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi. Saldırganın...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 17:22
Diyarbakır'da Sento Caddesi'ne açılan bir sokakta polis ekibine silahlı saldırı düzenleyen zanlı, emniyet güçlerinin operasyonuyla Peyas Mahallesi'nde yakalandı. Emniyette ifadesi alınan saldırgan, Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi. Saldırganın adliye önünde bekleyen yakınları çekim yapan gazetecileri tehdit etti.

Diyarbakır'da meydana gelen olay saat 16 Nisan'da saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Havaalanı ve 2. Hava Kuvvet komutanlığı yakınlarında, Sento Caddesi'ne açılan bir sokakta sivil polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı. 2 kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar, polislere doğru ateş açtı. Etrafta sivil vatandaşların bulunması sebebiyle polisler de havaya ateş açarak karşılık verdi. Saldırganlar daha sonra Bağlar semtine doğru ara sokaklara kaçtı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda çevrede bulunan bir sivil aracın camına kurşun isabet etti. Gerçekleştirilen eylemin ardından emniyet güçleri saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayın meydana geldiği mahalle çevresinde suçlularla ilgili çalışmalar yapan polis, fiziki ve istihbari çalışmalar neticesinde saldırganın F.K. olduğunu tespit etti. Operasyon için düğmeye basan emniyet güçleri, saldırganın yakalanması için Peyas Mahallesi'ne baskın düzenledi. Operasyon sonrasında yakalanan F.K., emniyette alınan ifadesinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan zanlının adliyeye getirilmesi esnasında saldırgan yakınları gazetecileri 'Ne çekiyorsunuz. Suçlu mu da çekiyorsunu? Sizinle görüşeceğiz' gibi sözlerle tehdit etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.