Dolar 34,2591
%0.27
Euro 37,4902
%-0.09
Altın 2.896,550
%0.25
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Diyetisyenin Günlüğü, gün yüzüne çıktı

Diyetisyenin Günlüğü, gün yüzüne çıktı

Diyetisyen ve Yaşam Koçu Özlem Akın Uzunhasanoğlu, yazdığı son kitabı ile diyetisyenin günlüğünü gün yüzüne çıkardı. Uzunhasanoğlu," Okuyucularım bu kitap ile kendi ruhlarının farkındalığına ulaşabilecekler." diyor.Ünlü Diyetisyen...

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 17:16
Diyetisyen ve Yaşam Koçu Özlem Akın Uzunhasanoğlu, yazdığı son kitabı ile diyetisyenin günlüğünü gün yüzüne çıkardı. Uzunhasanoğlu," Okuyucularım bu kitap ile kendi ruhlarının farkındalığına ulaşabilecekler." diyor.

Ünlü Diyetisyen ve Yaşam Koçu Özlem Akın Uzunhasanoğlu’nun kitabı 'Diyetisyenin Günlüğünden Notlar' Karma Kitaplar Yayınevi'nden çıktı. Uzunhasanoğlu kitabında, iğnesiz akupunktur yöntemi ve duygu ve beden detoksuyla nasıl zayıflanabileceğini anlatıyor. Cihan Haber Ajansı (Cihan) mikrofonlarına konuşan Uzunhasanoğlu, çikolata ve cips bağımlılığı olan hastaların bu sıkıntılarından nasıl kurtulabileceklerini şu sözler ile anlattı: " Benim yaptığım tat değişim terapisi ile çikolata ve cipsin tadı değiştirilerek kişilerin bağımlılığı son buluyor. Bütün bu bilgileri kitaplaştırmak istedim. Bu yöntemin yapıldığını ve ruhun beslenmesi gerektiğini artık sadece mekaniksel olmamak gerektiğini söyledim. Üniversitede ki öğrencilerime de mekanik diyetisyenlikten çok ruhsal diyetisyen olmalarını öneriyorum. Alternatif tedaviler ile ruhsal diyetisyenliği desteklemek gerekiyor. Benim için aykırı bir diyetisyen diyorlar. Çünkü ben sadece listeyi değil bedeni de düşünüyorum. Duyguları ve korkuları temizlemeye çalışıyorum. Çikolatayı neden yiyor kişiler, bu duygular nede? Değersizlik duygusundan mı kaynaklanıyor ' Yoksa kaybetme duygusundan mı kaynaklanıyo? Bütün bunları araştırıyorum. Değişim terapisi bana yardımcı oluyor. Yaşam koçluğu ile bu terapileri birleştirerek bütünsel olarak ilerliyorum.”

İĞNESİZ AKUPUNKTUR YÖNTEMİ NASIL OLUYOR'

İğnesiz akupunktur yönetiminden de söz eden Uzunhasanoğlu, yöntemin inceliklerini ise şöyle açıkladı: “ İğnesiz akupunktur dediğimiz yöntem şöyle; çikolata ve cipsi çok seven insanların bu bağımlıklarından uzaklaşmak için uygulanabilecek bir yöntemdir. Kişinin başına iki kaşın arasına burun altına çene altına ve madalya noktasına küçük dokunuşlarla vurarak çikolata ve cips isteklerinde azalma olmaktadır. Bu sistemi uyguluyoruz. Böylelikle kişilerin çikolata ve cips isteklerinde büyük anlamda azalma ve hatta tamamen yok olma görülmektedir."

DUYGU VE BEDEN DETOKS YÖNTEMİ NASIL GERÇEKLEŞİYOR'

EFT yönteminde olan sistemden yararlandığını söyleyen ünlü diyetisyen, duygu ve beden detoksunun nasıl gerçekleştiğini paylaştı. Uzunhasanoğlu yöntem ile ilgili şunları söyledi: " Duygu ve beden Detoks yöntemi şöyle; Öncelikle kişinin çikolata yeme isteği bedenin neresinden geliyor. Eft’de olan bir yöntem bu ondan yararlandım. Diyelim ki kişinin çikolata yeme isteği karnından kaynaklanıyor. Kişilere küçük dokunuşlar ile 1 seans vuruyoruz. Daha sonra o duygu omzuna geliyor. Daha sonra kafasından kişiler çıktığını söylüyor. Bundan sonra değişim terapisi uyguluyorum. Çikolata ve cipsin tadını değiştirerek kişilerin bağımlılıklarına son veriyoruz. Bundan dolayı onların yanında iyi bir motive edici oluyoruz."

'OKUYUCULAR KİTABIMDA EFT YÖNTEMİNİ ÖĞRENEBİLECEKLER'

EFT sisteminin okuyucuları öğrenebileceğini iddia eden Diyetisyen Uzunhasanoğlu, bu sistemin öğrenilmesi ile kişilerin kilo vermesi ve alması kolaylaşacağını belirtti. Uzunhasanoğlu sözlerini şöyle sonlandırdı: " EFT sistemini bir kere öğrettiğimiz zaman kişiler bunları kızgınlıklarında heyecanlarından her şey de kullanabiliyorlar. Müthiş bir yöntem. Bunun haricinde kilolu insanlarda iştahlarını kapatırken kilo almak isteyen insanlar da ise; iştah arttırmak için kullanabiliyor. Sevmediği bir besini kendini sever olarak buluyor. Kitabımda okuyucular EFT yöntemini öğrenebilecekler. Çikolata isteklerini azaltabilecekler. Yok edebilecekler. Ayrıca kabızlar için bazı bitkisel örnekler verdim. Yaşam koçluğu tekniklerinden güzel bilgiler verdim. Okuyucular bu kitap ile ruhunun farkında lığına ulaşabilecekler."


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.