Dolar 34,2081
%0.08
Euro 37,9076
%-0.49
Altın 2.927,770
%1.1
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğalgaz için kazılan yoldaki çukur sürücülerin tepkisini çekiyor

Doğalgaz için kazılan yoldaki çukur sürücülerin tepkisini çekiyor

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde doğalgaz çalışması için kazılan çukurların yeterince kapatılmaması sürücülerin tepkisini çekiyor. Yollarda kazılan çukura düşen sürücüler, tepki göstererek yetkililerden biran önce çukurların...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:48
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde doğalgaz çalışması için kazılan çukurların yeterince kapatılmaması sürücülerin tepkisini çekiyor. Yollarda kazılan çukura düşen sürücüler, tepki göstererek yetkililerden biran önce çukurların tamamen kapatılmasını istiyor.

    Çarşı Mahallesi Vedat Ali Özışık Caddesi'nde doğalgaz boru döşeme çalışması yapıldıktan sonra çalışmanın yapıldığı bölümün üzeri toprakla kapatıldı. Fatih Usluadam’a ait 38 AV 020 plakalı otomobilin 2 tekeri, çalışmanın yapıldığı yerde yağmurun da etkisiyle yumuşayan toprağa saplandı.

    Araç sahibi ve yoldan geçen vatandaşlar yolda kazılan çukura gömülen otomobili saplandığı yerden kurtarmak için uzun uğraşlar verdi. Ancak bunda başarılı olunamayınca başka bir araç yardımıyla otomobil saplandığı çukurdan çekilerek kurtarıldı.

    Araç sahibi Usluadam, sabah işe gitmek için evden çıktığını belirterek, “Yolda doğalgaz nakil hattı için kazı çalışması yapılmış, fakat üzeri toprakla kapatıldığı için yağan yağmurla birlikte toprak yumuşamış. Bende aracımla geçerken birden gömüldüm. Allah’a şükür süratli değildim. Yoksa can kaybı dahi olabilirdi. Bu tür durumlara dikkat edilmesi gerekir. Araçta ufak çapta maddi hasar meydana geldi.” dedi.

    Öte yandan doğalgaz yapım işini alan firmanın aracın masrafını karşıladığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.