Dolar 32,5567
%0.13
Euro 35,2310
%0.74
Altın 2.466,060
%1.25
Bist-100 10.546,00
%0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğduğu bölgeye orman müdürü oldu

Doğduğu bölgeye orman müdürü oldu

İZMİR Orman Bölge Müdürülüğü'ne, Orman Genel Müdürlüğü Orman Köy İlişkileri Dairesi Başkanı Şahin Aybal atandı. Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı bir orman köyü olan Alemşahlı'da dünyaya gelen Aybal, İzmir'in yanı sıra doğduğu ilin de ormanlarından sorumlu olacak. Doğduğu bölgeye

  • Ege Postası
  • 11.04.2015 - 12:07
İbrahim Aydın'ın, milletvekilliği adaylığı nedeniyle istifa etmesiyle boşalan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevine, Orman Genel Müdürlüğü Orman Köy İlişkileri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Şahin Aybal atandı. İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Müdürlük binasına gelen Aybal göreve başladı. Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı bir orman köyü olan Alemşahlı'da dünyaya geldiğini dile getiren İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, "Bu işin tohumu, doğduğum orman köyünde içime serpildi. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Türkiye'nin önde gelen, lokomotif kamu kurumlarından birisi. Bu bölgede, meslek hayatımın başlarında uzun yıllar orman işletme şefliği yaptığım için, bölgeye yabancı değilim" dedi. Aybal, Manisa, Akhisar, Bergama, Alaşehir'de işletme müdürlüğü, merkez işletme şefliği görevlerinde bulunduğunu belirtti. 

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görev alanının, orman yangınlarına birinci derecede hassas bir bölge olduğunu belirten Aybal, "Hiç yangın çıkmayacak diyemeyiz. Ancak çıkan yangınlara erken ve yerinde müdahaleyle büyümden söndürmeye, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün yangınlarla mücadeledeki başarısını devam ettirmeye çalışacağız. Benim en çok önem verdiğim şey disiplin ve bunun yanında ortak akıldır. Ekip olabilmenin, bir takım ruhuna sahip olmanın da gereği budur. Tüm şube ve işletme müdürlerimiz ile şeflerimiz, makamlarının yüklemiş olduğu görev ve yetkilerini, hakkıyla, sonuna kadar kullanarak problemlere çözüm üretmelidir. Disiplin, olmazsa olmazımız. Disiplinin olmadığı yerde başarıdan söz edilemez. Hayatın kendisi bir disiplin olduğuna göre bunu çalışma hayatımıza da yansıtacağız" diye konuştu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.