Dolar 34,2737
%0.09
Euro 37,6516
%0.14
Altın 2.907,450
%-0.07
Bist-100 9.113,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğum günü dileği Kocaoğlu'ndan

Doğum günü dileği Kocaoğlu'ndan

Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyon sonrası 4 Mayıs 2010'dan beri tutuklu olan Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in doğum günü belediye önünde kutlandı.Kocaoğlu, Genç'in doğum gününde söyledikleri ile adeta onun yerine dilek dilemiş oldu. 2 Mayıs tarihinde Genç'e nasıl sevgi ve saygı duyuluyorsa bugün bu duyguların iki kat arttığını söyleyen Kocaoğlu, " Hasretle, sabırla, inançla özgürlüğüne kavuşmasını ve yaşadıklarımızın hiç bir belediyenin yaşamamasını diliyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2012 - 17:48
  

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyon sonrası 4 Mayıs 2010'dan beri tutuklu olan Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in doğum günü belediye önünde kutlandı.Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile eşi Türkegül Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Genç'in kardeşi Nagehan Genç ve  belediye bürokratlarının katıldığı organizasyon  da 'özgürlük' vurgusu ile  güvercinler ve  beyaz balonlar havaya uçuruldu. Genç'in sevenleri hazırladıkları pankart ve dövizler ile organizasyonda yerlerini aldılar.

TUTUKLULUK SÜRESİ CEZAYA DÖNÜŞTÜ

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları, davanın tek tutuklu sanığı Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in doğum gününü kutladı. Belediye binasında kesilen pastanın ardından belediye önünde toplanan belediye çalışanlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da eşlik etti. Genç'in avukatı Turan Karakaş yaptığı açıklamada müvekkilinin haksız yere cezaevinde tutulduğunu ve tutukluk süresinin artık cezaya dönüştüğünü söyledi.

"BENİ ABLA VE ANNE GİBİ KORURDU"

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise 1968 yılından beri tanıdığı Genç ile belediyede yollarının yeniden kesiştiğini ve Genç'in kendisini bir ablanın kardeşini bir annenin de evladını koruduğu gibi koruduğunu belirtti ve, " Hata yapmamam için hep yanımdaydı beni korurdu. Ancak 15 aydır cezaevinde. Bu durum hepimize acı veriyor. Ben bu geminin kaptanıyım. Bu gemiyi İzmir'de yüzdürmek üzere belediye başkanlığı yapıyorum. Seçilmiş bir başkan olarak yaşanan duruma en çok üzülen kişi benim. " dedi.

"HİÇBİR BELEDİYENİN BAŞINA GELMESİN"

Kocaoğlu, Genç'in doğum gününde söyledikleri ile  adeta onun yerine dilek dilemiş oldu. 2 Mayıs tarihinde Genç'e nasıl sevgi ve saygı duyuluyorsa bugün bu duyguların iki kat arttığını söyleyen Kocaoğlu, " Hasretle, sabırla, inançla özgürlüğüne kavuşmasını ve yaşadıklarımızın hiç bir belediyenin yaşamamasını diliyorum" dedi.

"BADİREYİ KENETLENEREK ATLATTIK"

Belediye çalışanlarına süreçteki birlik ve beraberlikleri için teşekkür eden Kocaoğlu, " 15 ay bizim için zor geçti. 20 bin kişilik dev örgüt nasıl ayakta kaldı nasıl projeler yaptı. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu badireyi birbirimize kenetlenerek, güvenerek, severek  safları sık tutarak atlattık. Bundan sonra hem bizim hem de İzmir'in önü açıldı" dedi.

ZİYARETE GİTTİLER

Belediye önündeki kalabalık güvercinlerin ve beyaz balonların havaya bırakılmasının ardından dağıldı. Genç'e moral vermek ve doğum gününü bir de cezaevinde kutlamak için sevenlerinden bazıları  Yeni Şakran Cezaevine gittiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.