Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Dökülüyorlar” diyen Yüksel'e Delican'dan çağrı: Gülüyorum, gelsin İzmir'i tartışalım!

“Dökülüyorlar” diyen Yüksel'e Delican'dan çağrı: Gülüyorum, gelsin İzmir'i tartışalım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican katıldığı Tv programında mevkidaşı CHP'li Alaattin Yüksel'e yüklendi. AK Parti'nin İzmir'de muhalafet yapmayı bilmediğini ifade edip “Dökülüyorlar” diyen Yüksel için Delican, “ Alaattin Yüksel gelsin İzmir'i tartışalım. Biz dersimizi çalışıyoruz. Bu konuda şaşkınım. Biz onun gibi muhalefet yapmayı bilmiyoruz. Algı duvarlarının arkasına saklanmayı bilmiyoruz” dedi. “Dökülüyorlar” diyen Yüksel'e Delican'dan çağrı:

  • Ege Postası
  • 31.03.2016 - 20:34
EGE POSTASI - İzmir'de CHP ve AK Parti arasında 'terör' ve 'hizmet' polemiği sürüyor.
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in ““Bunlar Türkiye’de muhalefet olsa, yandık. İzmir’de muhalefet anlamında dökülüyorlar”sözlerine AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican katıldığı TV programından yanıt verdi.
Delican, gündeme oturan İZELMAN/DİSK doğrultusundaki 'PKK' çıkışına da açıklık getirdi.

KARAKOLDA BAŞKA MAHKEMEDE BAŞKA
Delican katıldığı televizyon programında şunları söyledi;
“Karakolda başka mahkemede başka söylüyorlar. Suç duyurusunda bulunuyorlar. 'Teröre karşı tek yumruk olalım' diyorlar, CHP İl Başkanı da söylüyor ama teröre karşı büyük çaba sarf eden 64. hükümete karşı suç duyurusunda bulunuyorlar.

ÇIKSINLAR PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR DESİNLER
İZELMAN belediyenin şirketi. İçindeki vatansever işçiler rahatsız. Sendika olarak belediyede DİSK var. DİSK'in içinde PKK'yı savunan yöneticiler var. Açıp bakılsın secerelerine. Bu çağrıyı yaptık. Biraz vicdan istiyorum. İl başkanı kulaktan dolma bilgilerle bize çıkış yaptı. Adam gibi dinlesinler önce. Biz çağrı yapıyoruz. Büyükşehir CHP'li bir başkan tarafından yönetiliyor. Kalkıp kol kola DİSK'in yöneticileriyle saha çalışmaları yaptılar. Çıksınlar hep birlikte 'PKK terör örgütüdür, lanetliyoruz' desinler...

MÜCADELEDEN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ
İzmirlilerle yüzleşsinler. Ekranlardan laf söylemek kolay. Terör konusunda gelsinler ortak hareket edelim. Çözüm sürecini ağızlarına sakız ettiler. Parlamentoda bizi yalnız bırakmasalardı daha fazla yol alırdık. Çözüm sürecinde Kürt vatandaşlarımızla birlikte çerçeve çizdik. Tüm ülke vatandaşlarının eşit şartlarda yaşamasını sağladık. Çözüm sürecinde AK Parti halka gitmeseydi bugün o bölgede farklı şeyler yaşanabilirdi. Halk bize inanıyor. Bu mücadeleden başarıyla çıkacağız. Kimse merak etmesin.

YALNIZCA BEN SÖYLEMİYORUM
Bu hassas kentte demagoji yapmasınlar. Belediyeden bu tür adamları temizlesinler. DİSK'i zan altında bırakmadık. Yöneticiler burada değişebilir. Farklı sendikadan da bu tür eleştiriler geldi. Yalnızca ben söylemiyorum. Vatansever bir çok kişi bu durumdan rahatsız. Bizi hedef haline getirmek istiyorlar. Çıksınlar birlikte 'PKK bir terör örgütüdür lanetliyoruz' desinler.

YÜKSEL GELSİN İZMİR'İ TARTIŞALIM
Alaattin Yüksel gelsin İzmir'i tartışalım. Biz dersimizi çalışıyoruz. Bu konuda şaşkınım. Biz onun gibi muhalefet yapmayı bilmiyoruz. Algı duvarlarının arkasına saklanmayı bilmiyoruz. Biz yaptığımız işleri anlatmaya bile zaman bulamıyoruz. İktidarın yaptıkları ortada. 'İzmir'e yatırım yapmadılar' diyor. Gülüyorum bunlara. Anket yaptırdık. İzmir'de en büyük sorunlar ulaşım, kentsel dönüşüm ve alt yapı... Biz dersimizi çalışıyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.