Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dört çocuk okutan yılın annesine bulaşık makinesi hediye edildi

Dört çocuk okutan yılın annesine bulaşık makinesi hediye edildi

Burdur’da yılın annesi seçilen dört çocuk annesi Sevcan Falay’a özel bir firma tarafından evinin eksik eşyası bulaşık makinesi hediye edildi.Yardımsevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yılın annesi...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 16:31
Burdur’da yılın annesi seçilen dört çocuk annesi Sevcan Falay’a özel bir firma tarafından evinin eksik eşyası bulaşık makinesi hediye edildi.

Yardımsevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yılın annesi ödül töreni Kale Kapı Caddesi’nde gerçekleştirildi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri Ramazan Kerim Özkan, Nur Serter, Burdur İl Müftüsü Osman Artan, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanı Mehmet Şimşek, Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve vatandaşlar katıldı. Ödül töreninin açış konuşmasını Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu yaptı.

Başkan Berberoğlu katılımcılara yılın annesi seçilen Sevcan Falay’ı anlattı.
Anne Falay’ın çok büyük fedakarlıklar yaptığını aktaran Başkan Berberoğlu, “Dernek olarak yılın annesini seçmekte zorlandık. Annelerin hepsi fedakar. Ancak Sevcan Falay’ı öne çıkaran özellik; 15 yıl halı dokuyarak, yaptığı erzakları satarak 4 tane kızını Türkiye’nin en iyi okullarında okutması bizi etkiledi. Biz de bu nedenle Sevcan Falay’ı yılın annesi seçtik.” diye konuştu.

Kendisinin de anne ve anneanne olduğunu belirten CHP Milletvekili Nur Serter ise annelerin karşılık beklemeden sevdiklerini, bu yüzden de çok kutsal olduklarını ifade etti.

Sevcan Falay, kendisini yılın annesi seçen dernek yetkililerine teşekkür ederek, “Üç kızımı büyük zorluklarla okuttum. Onlardan biri doktor, biri İngilizce öğretmeni, biri sınıf öğretmeni oldular. Yıllardır kiradaydım, bana bir ev aldılar. Diğer kızım da Burdur Özel Alpaslan Ali Can Koleji’nde burslu okuyor. O da doktor olmak istiyor. Çocuklarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yılın annesinin eşi Burdur Eskiyeni Camii İmam Hatibi İbrahim Falay da eşinin bulaşıkları yıllardır elinde yıkadığını, hediyenin tevafuk olduğunu, evdeki en önemli eksiğin bu vesile ile giderildiğini, bu yüzden de sponsorlara teşekkür ettiğini kaydetti.

Burdur’da yılın annesi ödülü geçen yıl, yakın zamanda vefat eden Nuriye Velicangil'e verilmişti. Programda CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan da yılın annesi Sevcan Falay’a bir plaket verdi. Tören katılımcılara verilen ikramlarla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.