Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dostluk Birliği’nden Başkan Sındır'a tam destek

Dostluk Birliği’nden Başkan Sındır'a tam destek

İzmir'in önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Dostluk Birliği, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı plaketle onurlandırdı. ''Biz hiçbir partinin rozetini taşımıyoruz'' diyen Birlik Başkanı Zeynun Kılınç, tarafsız hizmet anlayışı ve halka yaklaşımı nedeniyle Sındır'a teşekkür etti. Anlamlı gecede birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Sındır ise Bornova'da siyaset üstü bir birlikteliğin mevcut olduğuna dikkat çekti

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 10:27
İZMİR-2000 yılında kurulan ve İzmir genelinde yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Dostluk Birliği geleneksel aile yemeğini Çamdibi Katlı Pazaryeri üstündeki Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi. Dernek, bu özel gecede salona alkışlarla giren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın yanı sıra pek çok belediye başkan aday adayını da ağırladı.
Yerel seçimler öncesi kenti yönetmeye talip olan isimleri tanımak istediklerini ifade eden Dostluk Birliği Başkanı Zeynun Kılınç, ''Biz hiçbir partinin rozetini taşımıyoruz. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, ülke ve dünya barışı ile çevre ve toplumsal kalkınma için dayanışma ve işbirliğinin gerçekleşmesini amaçlayan bir birliğiz. Tek derdimiz vatandaşın yaşadığı kentin yönetiminde etkin olmasına sağlamak, kentin sorunlarını ortaya koymak ve bu sorunların çözümüne katkı sağlamak'' diye konuştu.

Sındır hep yanımızda
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'dan övgüyle söz eden Birlik Başkanı Kılınç, ''Düğünümüz de olsa, cenazemiz de olsa Sındır hep gelir. Yanımızda olur. Telefonumuza mutlaka cevap verir. Vatandaşa yaklaşımı her zaman tarafsız ve nezaketlidir. Ben şahsen kendisine sevgi ve saygı duyuyorum'' diyerek, Birlik adına Başkan Sındır'a bir teşekkür plaketi verdi. Kılınç, ''Yapacağı hizmetler nedeniyle inşallah Sındır’a daha çok plaketler vereceğiz'' dedi.

Birliğimiz hiç bozulmasın
Kılınç ve Birlik yönetimine teşekkür eden Başkan Sındır, plaket almanın önemli olduğunu ama daha önemlisinin bu plaketi verenlere layık işler yapmak olduğunu söyledi.
Dostluk Birliği gibi bir oluşumun tek başına bile çok anlam ifade ettiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ''Bu derneği kuran ve emek veren herkesi kutluyorum. Bizi bir araya getirdiler. Bu birliktelik siyasetin üzerinde bir birliktelik.Ben de burada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Seçimler, yarışlar olur. Bunlar gelir geçer. Kalıcı olan dostluktur, kardeşliktir, sevgidir, birliktir, beraberliktir. Bornova'ya hizmet için aday adayı olan, elini taşın altına koyan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bir arada kardeşçe yaşamın kenti olan Bornova'da birliğimiz, beraberliğimiz hiç bozulmasın'' diye konuştu.
Organizasyona katılanlar Gamze Matracı’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile coştu. Dostluk ve birlik mesajların verildiği gece, hep birlikte çekilen halaylarla son buldu. Başkan Sındır, elinde Türk Bayrağı ile halay başı oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.