Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Downer: Kıbrıslı liderler akşam yemeğinde bir araya gelecek

Downer: Kıbrıslı liderler akşam yemeğinde bir araya gelecek

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Aleksander Downer Kıbrıslı liderleri 29 Mayıs'ta eşleri ile birlikte bir araya getireceklerini söyledi. Downer, bugün KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu makamında...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 18:18
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Aleksander Downer Kıbrıslı liderleri 29 Mayıs'ta eşleri ile birlikte bir araya getireceklerini söyledi.

Downer, bugün KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Eroğlu ile yaklaşık olarak bir saat görüşen Downer,
görüşme sonrasında basına açıklama yaptı.

Downer, Cumhurbaşkanı Eroğlu ile Rum Yönetimi Başkanı Anastasiades’in 29 Mayıs Çarşamba günü BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Lisa Buttenheim’in ikametgahında akşam yemeğinde bir araya geleceğini bildirdi.

Downer, liderlerinin eşlerini de yemeğe davet ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na Atina ve Ankara temasları ile ilgili bilgiler aktardığını belirten Downer, her iki hükümetin de, görüşme sürecinin sadece başlaması değil, ilerleme kaydedilmesi konusunda da istekli olduğunu kaydetti.

Downer, yemeğe kadar geçecek zaman zarfında süreçle ilgili bazı yararlı olacağına inandığı ön çalışmalar gerçekleştireceklerini de dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.