Dolar 34,2588
%-0.04
Euro 37,3842
%-0.3
Altın 2.915,190
%-0.44
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Drogba: Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz

Drogba: Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde grubun favori takımlarından birisi olduklarını ve gruptan çıkmak istediklerini söyledi. Yarın akşam Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun ilk maçında Real Madrid ile oynanacak karşılaşma...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 17:08
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde grubun favori takımlarından birisi olduklarını ve gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun ilk maçında Real Madrid ile oynanacak karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Teknik Direktör Fatih Terim ile birlikte katılan tecrübeli oyuncu, geçen yıl Real Madrid'i yendiklerini hatırlatarak, "Biz onları daha önce yendik. Bu seferde yenebiliriz. Bunu yapacak gücümüz var. Yenebileceğimizi umut ediyorum." dedi.

GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

Bir gazetecinin Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki gruptaki şansını sorması üzerine Drogba, "Gruptaki favori takımlardan biriyiz. Bunu maçta yansıtmak istiyoruz. Ekip olarak iyi futbol oynayarak gruptan çıkmak istiyoruz." diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin, "Şu ana kadar 40 gol attın. Bu yıl kaç gol atmak istiyorsun" sorusuna yıldız oyuncu, "Umuyorum ki çok gol atarım. Ama öncelikle ekibin kazanması önemli ben gol atmasamda olur." cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.