Dolar 33,9959
%-0.19
Euro 38,0590
%0.4
Altın 2.831,380
%1.02
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düğünde atılan silah, 10 yaşındaki İrem’i öldürdü

Düğünde atılan silah, 10 yaşındaki İrem’i öldürdü

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir düğünde atılan silahlar 10 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden oldu. Maganda kurşunuyla kafasından yaralanan İrem Uluışık, 5 günlük yaşam mücadelesinden sonra hayatını kaybetti. Polis olan...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 11:27
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir düğünde atılan silahlar 10 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden oldu. Maganda kurşunuyla kafasından yaralanan İrem Uluışık, 5 günlük yaşam mücadelesinden sonra hayatını kaybetti.

Polis olan baba Şamil Uluışık, eşi Meral Ulışık ve çocukları ile birlikte bayram tatilini geçirmek üzere Pınarbaşı ilçesine geldi. Burada akrabalarının yanında kalan Uuluışık ailesi bir düğünde açılan ateş sonucunda kızları İrem'i kaybetti. 17 Ağustos akşamı meydana gelen olayda arkadaşlarıyla birlikte düğün alanına yaklaşık 200 metre uzaklıkta oyun oynayan İrem, bir anda yere yığıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız, 5 gün sonra hayatını kaybetti. Merminin İrem'in kafasına isabet ettiği ve boğaz kısmında kaldığı ifade edildi.

Olayın meydana geldiği mahallede üç düğün olduğu belirlendi. Düğünlerle ilgili inceleme yapan polis, daha çok silah atılan düğün sahipleri üzerinde durdu. Polis, düğünde havaya ateş eden M. D. (23) isimli şahsı gözaltına aldı. Şahsın havaya ateş ettiği silahın sahibi olduğu ileri sürülen H.D.D. (36) yapılan çalışma sonucunda gözaltına alındı. Şahısların ifadeleri alınırken, polis hayatını kaybeden İrem’in vücudundan çıkarılan mermi çekirdeğini inceletmek üzere kriminal laboratuvara gönderdi. İnceleme sonucunda çekirdeğin ruhsatsız silahtan çıkıp çıkmadığı belirlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.