Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı

Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı

Gazeteci/Yazar Uğur Dündar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'na yönelik Twitter'dan yine manidar bir paylaşım yaptı. Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı

  • Ege Postası
  • 01.06.2016 - 13:19

EGE POSTASI - Gazeteci/Yazar Uğur Dündar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yönelik sosyal medyadan manidar paylaşımlarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TOBAV tarafından düzenlenen olan Demokrasi Şehitleri Anma etkinliği için hazırlanan afişte yakın dostu gazeteci İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in adının olmamasıyla ilgili “İGC Bşk.Atilla Sertel de konuşmacı ama, adı afişte yok!Popülaritesinin yüksekliği birilerini rahatsız mı ediyor'” tweeti atan Dündar, geçtiğimiz günlerde de Kocaoğlu'nun Binali Yıldırım'ın Başbakan olması sürecinde söylediklerini manidar şekilde kişisel hesabına taşımıştı.

Kocaoğlu'nun "Gönlümdeki isim Binali Yıldırım" dediği ifadelerin yer aldığı haberleri paylaşan Dündar, son olarak Kocaoğlu'na yönelik bir manidar paylaşım daha yaptı.

 

İSTER İNAN İSTER İNANMA ÜLKESİ OLDUK
Dündar, Kocaoğlu'nun İzmir'de Başbakanlık Ofisi'nde Yıldırım'ıziyaret ettiği haberi paylaşarak "Yaşananların kimseyi şaşırtmadığı "ister inan, ister inanma" ülkesi olduk" notunu yazdı. 

Dündar'ın yakın dostu olan İzmir Milletvekili Atilla Sertel ile Kocaoğlu'nun da arası iyi değil...Sertel ismi kulislerde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.