Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya karate ustaları Bursa'da buluşuyor

Dünya karate ustaları Bursa'da buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliği yapacağı şampiyonada karatenin dünyadaki ustaları Bursa'da biraraya geliyor. Dünya Shotokan Karate Birliği, Dünya Karate Birliği ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Shotokan...

  • Ege Postası
  • 03.10.2013 - 14:20
Bursa Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliği yapacağı şampiyonada karatenin dünyadaki ustaları Bursa'da biraraya geliyor.

Dünya Shotokan Karate Birliği, Dünya Karate Birliği ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Shotokan Karate Kupası ve 5. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ile dünyanın karate ustaları Bursa’da buluşuyor. Yaklaşık 30 ülkeden 1780 sporcunun katılacağı müsabakalara ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu organizasyonla spor kenti Bursa’nın adını dünyaya duyurmayı amaçlıyor.

Şampiyona ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin sportif faaliyetlere büyük önem verdiğini belirten Satık, "Büyükşehir Belediyespor Kulübü ayırt etmeden her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuş ve spora ve sporcuya destek olduğunu bugüne kadar yapılan sayısız organizasyonda göstermiştir." dedi.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ da bugüne kadar ulusal ve uluslararası çapta Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sayısız organizasyona imza attığını belirterek, bu organizasyonda da alnının akıyla çıkacağını ifade etti. Bursa’nın sportif faaliyetler konusunda ülkemizin lider şehirlerinden biri olduğuna vurgu yapan Karadağ, spor ile ilgili yapılan her faaliyetin diğer şehirlere örnek olduğunu dile getirdi.

Ekim ayının ilk haftası 4-5-6 Ekim tarihleri arasında spor salonunda düzenlenecek olan şampiyonaya 30 ülkeden, minik, yıldız, ümit, genç, veteranlar kategorisinde 1780 sporcu katılacak. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu milli takımı da şampiyonada tam kadro boy gösterecek. Şampiyonanın açılış seremonisi ise 5 Ekim cumartesi günü saat 15.00’da kapalı spor salonunda başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.