Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durak borcumuz yok

Durak borcumuz yok

Karşıyaka Belediyesi Eylül ayı 1. Olağan meclis toplatışında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Şuan kasada 1,5 milyon civarında bir paramız var ve hiç borcumuz yok” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.09.2012 - 10:33
 Ege postası-Ahmet Karakuş-  Karşıyaka Belediyesi Eylül ayı 1. olağan meclis toplantısı Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında toplandı. Meclis saygı duruşu ve istiklal marşı ile açıldı. Başkan Durak, Şırnak’ta şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı diledi. Bugün yapılması planlanan Alışveriş Festivali açılışı ve hafta içindeki diğer konser organizasyonlarının tümü hafta sonuna ertelendiğini açıkladı.

BORÇ YOK, 1,5 MİLYON PARA VAR

Ağustos ayı içerisinde yapılan faaliyetlerden meclisi bilgilendiren Başkan Durak, belediye bütçesini açıkladı. Şuan kasada 1,5 milyon civarında bir paranın olduğunu ve hiç borçlarının olmadığı söyledi. 2013 yılı tahmini bütçesinin 150 milyon civarında olacağını dile getirdi.

İMAM HATİP DEĞİL MÜZE OLSUN

Karşıyaka Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Gülsel Sağlam dilek ve temenniler bölümünde söz alarak Karşıyaka Lisesi mezunu olduğunu ve şuan orasının 4+4+4 eğitim sistemi adı altında İmam Hatip’e dönüştürülmesinin ağrına gittiğini söyledi. Karşıyaka’nın turizm kenti olduğunu ve Müze yapılması gibi bir temennisi olduğunu söyledi. Bu temenniye cevap yine Başkan Durak’tan geldi. Karşıyaka Lisesi’nin değişen bir yapısının olmadığını hemen onun yanındaki okula tabela takıldığını söyledi. Ayrıca Müzeye ihtiyaç duyduklarını ancak İmam hatip ya da diğer eğitim kurumlarının karşısında olmadıklarını dile getirdi.

İNSAN HAKLARI ÖDÜLÜ PAVEY’E

Karşıyaka’da 1992 yılından bu yana her yıl verilen İnsan Hakları ödülü bu yıl CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’e verilecek. Karşıyaka Meclisi’nde görüşülerek kabul edilirken kurucusu Alparslan Berkay’da anıldı. Ayrıca CHP grup başkan vekili Necat Yılmaz’da söz alarak terör olaylarının neden önlemediği konusunda uzun bir konuşma yaptı. 3-5 Mehmetçik diyerek bu olayın hükümet tarafından içine sindiremediğini belirten Yılmaz, şehit olanların küçümsemek kimsenin haddine olmadığını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.