Dolar 34,0691
%-0.05
Euro 37,9418
%0.11
Altın 2.821,190
%0.18
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dursun Özbek'ten özür

Dursun Özbek'ten özür

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tarafından açıklanan ilk listede ismi olan; ancak aidatını ödemediği gerekçesiyle listeden çıkarılan Dursun Özbek, "Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak...

  • Ege Postası
  • 02.06.2013 - 17:14
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tarafından açıklanan ilk listede ismi olan; ancak aidatını ödemediği gerekçesiyle listeden çıkarılan Dursun Özbek, "Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil." dedi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Özbek, şu ifadeleri kullandı: "Tam 55 yıldır Galatasaraylıyım. Hayatımın her evresinde elimden geldiğince ve hiç bir karşılık beklemeksizin kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Galatasaray’a 2 yıl gibi bir süre içinde yaptığı katkılar ve icraatıyla hepimizi büyük bir sevinç ve mutluluğa ulaştıran Sayın Başkanımız Ünal Aysal’dan yönetime katılmam konusunda bir davet alınca, sadece gururlanmakla kalmadım, Galatasaray’da ne kadar çok şeyin değişmekte olduğunu bir kez daha anladım. Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil."

Hakkında medyada çıkan haberlere yönelik sitemde de bulunan Dursun Özbek, başta Ünal Aysal ve Galatasaray camiasından özür diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.