Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EBSO Sunay Akın'ı konuk etti

EBSO Sunay Akın'ı konuk etti

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği (EBSOV) Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Sunay Akın'ı konuk etti. Anlattığı hikayelerle katılımcıları büyüleyen Akın, hikayeleriyle İzmir'i anlattı.

  • Ege Postası
  • 21.10.2015 - 14:41
Sunay Akın'ın sunumu öncesi konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 1 Kasım sürecinde oy kullanma çağrısı yaptı. Yorgancılar, “Çok kritik günlerden ülkemiz geçiyor. Kardeşin kardeşe vurdurulduğu, öldürüldüğü, tahammülsüzlüğün son derece üst seviyeye çıktığı, insanların birbirini anlamaktan ziyade anlamamak için çaba sarf ettiği bir süreçten gidiyoruz. Hiç kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Yanlış olan doğrularımızı düzeltmek için hiçbir çaba sarf etmiyoruz. Birbirimizi anlamamak için çalışıyoruz. Ama bizim bir avantajımız var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı miras Cumhuriyet.



Bizim onun düşüncelerini anlamız gerekiyor. Şikayet etmek hepimizin hakkı ama bunun çözümünün sandıktan geçtiğini bilmemiz lazım. Hepimiz bu seçimde vatandaşlık görevimizi yerine getirmemiz lazım. 7 Haziran'da yüzde 82'lik oy oranının diğer ülkelerde olduğu gibi yüzde 90'lara çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Yorgancılar'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Sunay Akın'a katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Akın yaptığı konuşmada Cumhuriyet tarihinden İzmir'in sokaklarına kadar yaşanmışlıkları, anıları, hikayeleri katılımcılarla paylaştı, bazen güldürdü, bazen düşündüdü. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.