Dolar 32,7204
%0.23
Euro 35,1219
%0.09
Altın 2.444,580
%-0.13
Bist-100 10.324,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGSD'den moda şölenine davet

EGSD'den moda şölenine davet

EGE Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, sektörü, 2 Şubat Salı günü kapılarını açacak olan IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik Damatlık Fuarı'nda buluşmaya davet etti.

  • Ege Postası
  • 31.01.2016 - 13:14
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, Ekonomi Bakanlığı desteğiyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, EGSD işbirliği, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle İZFAŞ tarafından düzenleniyor. Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, sektörü moda şöleninde buluşmaya davet etti. Bu yıl Fuarda 196 firmanın stant açacağını ve 25 bin profesyonel ziyaretçi beklediklerini ifade eden Özden, 2Fuarımız bu yıl etkinlikleri ile de göz dolduracak. 2 Şubat günü açılışını yapacağımız Fuar'da bütün sektör temsilcilerimiz bulunacak. Fuarın gala defilesi ise yine aynı günün gecesinde dünyaca ünlü modacı Alessandra Rinaudo tarafından yapılacak. Derneğimizin danışmanlığında 2010 yılından bu yana organize edilen Başkan Vekilimiz Atınç Abay'ın jüri başkanı olduğu 'Gelinlik Tasarım Yarışması'nın sonuçları 3 Şubat Çarşamba günü yapılacak, 'İzmir Gelini' temasıyla hazırlanan defilenin ardından açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak. Yarışmada Usta'ya Saygı bölümünde de Zuhal Yorgancıoğlu'nun yeni bir tasarımı sunulacak. Geçen yılki yarışmamızın birincisi Taner Tabaklı ise 1500 kişilik defile alanında 'İda'nın Gelinleri' temalı defilesini 4 Şubat Perşembe günü saat 18.00'de gerçekleştirecek. Bunun dışında da Fuar'da sürpriz etkinlikler ile firmaların defilelerinin büyük ilgi görmesini bekliyoruz" dedi. 

FUAR KATMA DEĞERİMİZİ ARTIRDI
Dünyada yaşanan sorunlara, Türk ürünlerine yönelik ambargo kararlarına rağmen dinamik hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün kalitesi ve tasarım gücü sayesinde büyümeye devam ettiğini dile getiren Özden, gelinliğin başkenti olan İzmir'de firmaların dünyanın her noktasına gelinlik ihraç ettiğini söyledi. Bu yıl gelinlik, damatlık ve abiyede İzmir'den 200 milyon dolarlık ihracat hedeflediklerini anlatan Özden, “İzmir'de Fuar ile birlikte gelinlik sektörü katma değerini artırdı. Düzenlediğimiz gelinlik tasarım yarışmaları ile sektörde tasarım kültürü de gelişti. İZFAŞ'a 10 yıl boyunca büyük destek sağlayarak düzenlediği Fuar için çok teşekkür ediyorum. Fuar ile İzmir gelinlikte dünya markası haline geldi" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.