Dolar 34,1697
%0.02
Euro 38,2028
%0.1
Altın 2.923,720
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edebiyat günleri sona erdi

Edebiyat günleri sona erdi

Karabağlar Belediyesi’nin, Türk Edebiyatı’nın ünlü ismi yazar Reşat Nuri Güntekin’in anısına bu yıl 5’inci kez düzenlediği Edebiyat Günleri’nin ikinci günü, şiir dinletileri ve forumlarla sürdü. Hüsnü Arkan’ın muhteşem konseri ise İzmirliler’i biraraya getirdi, sıcak bir atmosfer yarattı.

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 10:32
İZMİR-Çalıkuşu Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen, Duygu Kankaytsın, Hakan Cem, Hüseyin Peker, Mehmet Sadık Kırımlı, Muzaffer Kale, Cihan Barış Budak, Özlem Tezcan Dertsiz, Semih Çelenk ve Seyyidhan Kömürcü’nün konuk olduğu şiir saatinde izleyiciler duygulu anlar yaşadı.
Mutlu Berktaş’ın sahne aldığı müzik dinletisinin ardından, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Edebiyatı Gençliğe Taşımak” konulu paneli Melek Özlem Sezer yönetti. Aslı Tohumcu, Mehmet Atilla, Melek Özlem Sezer, Mina Tansel’in konuşmacı olduğu panelin ardından, gerçekleştirilen “Geziyi Konuşalım” adlı forum da ilgi çekti. Konuk yazarların yanı sıra İzmirli edebiyat tutkunlarının biraraya gelerek, görüşlerini dile getirdiği foruma katılan vatandaşlar, hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdi, gündemdeki yolsuzluk operasyonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
5. Reşat Nuri Güntekin Edebiyat Günleri sevilen sanatçı Hüsnü Arkan konseriyle son buldu. Sanatçı, en sevilen şarkılarını edebiyat tutkunları için seslendirdi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.