Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edirneli işadamları BİŞDER’in iftarında buluştu

Edirneli işadamları BİŞDER’in iftarında buluştu

Edirne protokolü ve işadamları, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği'nin (BİŞDER) iftar yemeğinde buluştu.Derneğin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Meriç Nehri kıyısındaki Lalezar Tesisleri’nde verildi. İftara Edirne Valisi Hasan...

  • Ege Postası
  • 17.07.2013 - 00:01
Edirne protokolü ve işadamları, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği'nin (BİŞDER) iftar yemeğinde buluştu.

Derneğin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Meriç Nehri kıyısındaki Lalezar Tesisleri’nde verildi. İftara Edirne Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Akdere, DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, Batı Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, kaymakamlar, çok sayıda daire müdürü ve işadamları katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Hasan Duruer, Edirne’de çok güzel bir birlik ve beraberliğin bulunduğunu belirterek, iftar yemeğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftar yemeklerini zenginlerin birbirini ağırladığı bir sofra olmaktan çıkarmak gerektiğini belirten Vali Duruer, buraların fakir fukaranın, garip gurebanın bulunduğu sofralar haline gelmesinin önemine vurgu yaptı. Ramazan çadırından her gün bin 300 kişiye iftar verildiğini hatırlatan Duruer, çadırdaki iftar yemeği için işadamlarından destek istedi.

BİŞDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İplikçioğlu ise derneğe üye işadamlarının hedeflerinin köprü ayakları üzerine bir medeniyet inşa ettiğini ifade etti. Aldığı iki önemli haberi misafirleriyle paylaşan İplikçioğlu, bunlardan birisinin TUSKON'un kurduğu ticaret köprüsü sayesinde Afrika ülkesi Bostwana ile 25 milyon dolarlık jeneratör işinin gerçekleşmesi, diğerinin ise Edirne’nin tek yerel televizyonu olan ETV’nin Yılın En değerli Derneği olarak BİŞDER’i seçmesi olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.