Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edremit İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum gecesi düzenledi

Edremit İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum gecesi düzenledi

"Peygamber ve İnsan Onuru" teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası kapsamında Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 23:31
"Peygamber ve İnsan Onuru" teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası kapsamında Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan program, 11-B sınıfından İsa Kalabak’ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Okul müdürü tarafından yapılan konuşma izleyicileri coşturdu. Okul Müdürü Musa Şengül, öncelikle programa yoğun ilgi gösteren "Peygamber Sevdalısı" izleyicilere teveccühlerinden dolayı teşekkür ettiğini, bu seneye kadar İmam Hatip Lisesi olarak Kutlu Doğum Haftası'nı okulda öğrencilere yönelik, camilerde de hanımlara yönelik programlarla kutladıklarını; her sene ayrı bir kutlu doğum heyecanı yaşadıklarını, bu sene ise bu heyecana okul olarak böylesi daha kapsamlı bir programı ekleyebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Şengül, bu senenin temasının 'Peygamber ve insan onuru' olduğunu belirterek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Şiir ve ilahilerin okunduğu gecede izleyiciler, İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası'nda hazırlanan programdan çok hoşnut olduklarını ve İmam Hatipten yükselen bu güzel sedanın devamını dilediklerini, bu güzelliğin yaşanmasında emeklerini esirgemeyen yönetici, öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Geceye, Edremit Belediye Başkan yardımcısı Engin Sağdıç, belediye meclis üyeleri Edremit İlçe Müftülüğündeki din görevlileri, bazı daire müdürleri, veliler ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.