Dolar 32,8318
%-0.13
Euro 35,1137
%-0.47
Altın 2.426,440
%-1.04
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efelerden İzmir basınına ziyaret

Efelerden İzmir basınına ziyaret

İzmir ve Ege Bölgesinde faaliyette bulunan dernek, federasyon ve konfederasyonların bir araya gelerek,sosyal, kültürel ve ekonomik güç birliğini oluşturan Ege İlleri Güç Birliği Platformu (EGEM) İzmir basınıyla buluşuyor.

  • Ege Postası
  • 01.06.2017 - 14:31

İzmir ve Ege Bölgesinde faaliyet gösteren İzmir Dernekleri Konfederasyonu, Ege Bölgesi Aydın Dernekleri  Federasyonu, Kütahyalılar Federasyonu, Denizlililer Derneği, Manisa Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Uşak Ulubeyliler Derneği ve Muğlalılar Derneğinin aynı çatı altında birleşmesiyle oluşan  EGEM Platformu yöneticileri İzmir basınına tanışma ziyaretleri düzenlemeye başladı. 

Turgay Yokuş başkanlığında, Necati Ünal, Yener Dumlupınar, Veli Kasap, Hayati Ertuğrul, Mustafa Kaytan ve Adil Can, efe kıyafetleri ile Cumhuriyet  Meydanında Atatürk Anıtı'na çelenk sunduktan sonra basın turuna başladı. Egepostası'na da konuk olan Ege efeleri, EGEM Platformu’nun yapmayı planladığı hizmet, faaliyet, misyon, vizyon ve etkinlikleri paylaştı.

Platformun kuruluş amacı,öncelikle İzmir’in kültürel değerleri ile  ekonomik alanlarında birlikte çalışmalar yapmak,platform olarak Ege illerinin tanıtımına  katkı koymak, kültürel faaliyetleri, ortak değerleri daha üst seviyelere taşımak, İzmir ve Ege Bölgesi il ve ilçelerinin coğrafi işaret alarak markalaşmaları alanında projeler üretmek,festival ve fuarlar düzenlemek, temsilde adalet sağlanması noktasında katkıda bulunmak olarak sıralandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.