Dolar 38,4181
%0.21
Euro 43,7619
%-0.02
Altın 4.070,080
%-1.44
Bist-100 9.433,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efes Selçuk’ta 23 Nisan Çocuk Şenliği ile kutlandı: Sengel makamını 11 yaşındaki Canan'a bıraktı

Efes Selçuk’ta 23 Nisan Çocuk Şenliği ile kutlandı: Sengel makamını 11 yaşındaki Canan'a bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Efes Selçuk’ta Çocuk Şenliği ile kutlandı. “Çocuklar Özgürdür, Sokak Oyunlarıyla Büyür” sloganı ile Pazar Yerinde düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2025 - 18:07
  • Güncelleme: 23.04.2025 - 19:21

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılarak, egemenliğin ulusa verilişinin 105. yıl dönümünde Efes Selçuk’ta düzenlenen kutlamalar kapsamında Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel makamını 11 yaşındaki Canan Temel’e bıraktı.

Çocuklar için paten parkı ve kaykay sahası isteyen Canan Temel Atatürk’ün çocuklara bir bayram hediye etmesinden mutlu olduğunu belirterek tüm çocukların bayramını kutladı. Canan Temel ayrıca belediye tarafından düzenlenen etkinliklerin çocukları mutlu ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törene Efes Selçuk Belediyesi Çocuk Bandosu eşliğinde katıldı. Düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından kutlamalar tören alanında devam etti.

Efes Selçuklu öğrencilerin renkli gösterilerinin yer aldığı törende Efes Selçuk Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri gösterileri ile büyük beğeni topladı.

Efes Selçuk Belediyesi Gençlik Bandosu’nun Pazar Yerine girişiyle başlayan çocuk Şenliği’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Efes Selçuk Belediye Tiyatrosu’ndan Kumsal Çiftçi’nin çocuklara Andımızı okutmasının ardından; Bensen Sıdıka Altınay, Defne Akdeniz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptılar.

Günboyu birçok atölye ve etkinliğin yer aldığı 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Efes Selçuk Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Modern Dans Ekipleri gösterilerini sundular.

Şenlik alanında yer alan poster boyama, uçurtma ve Atatürk’e Mektup Yazma atölyeleri devam ederken çocuklar sahnede farklı gösteriler ile eğlenmeye devam etti.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından “Çocuklar Özgürdür, Sokak Oyunlarıyla Büyür” sloganı ile düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi Çocuk Orkestrası Konseri ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.