Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egemen Bağış: Bu ülkede insanlık dışı uygulamalar tedavülden kalkacak

Egemen Bağış: Bu ülkede insanlık dışı uygulamalar tedavülden kalkacak

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yeni bir demokrasi paketi hazırlandığını hatırlatarak, "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 17:56
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yeni bir demokrasi paketi hazırlandığını hatırlatarak, "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok kısa bir süre içerisinde sayın Başbakanımız yeni bir demokrasi paketini daha açıklıyor." dedi.

Bakan Egemen Bağış, Gaziosmanpaşa'da özel bir lisenin açılışına katıldı. Açılıta Egemen Bağış'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da yer aldı.

Açılışta konuşan Bağış, “Bugün çok ama çok önemli bir yatırımı gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Bu yatırım belki dünyanın en değerli hisse senetlerinden, bonolarından daha önemli bir yatırım, çünkü geleceğe yapılan bir yatırım. Ülkeye yapılan bir yatırım, sadece eğitime değil en muteber nesne olarak bildiğimiz sağlığa yapılan bir yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Gündeme ilişkin konulara da değinen Bağış, yeni bir demokrasi paketinin hazırlandığını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok kısa bir süre içerisinde sayın Başbakanımız yeni bir demokrasi paketini daha açıklıyor. O paketin içeriği ben inanıyorum ki milletimizi sevindirecek."

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek okulun açılışı yapıldı. Bağış ve beraberindekiler daha sonra okulu gezdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.