Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egepostası sordu, vatandaş yanıtladı

Egepostası sordu, vatandaş yanıtladı

Siyasi partiler seçmenden oy alabilmek için çalışmalarına son hızla devam ederken vatandaş ne düşünüyor. Egepostası sokakta seçmenlere mikrofon uzattı, görüşlerini sordu. İzmirlilerin seçime kısa bir süre kala ne düşündüklerini Egepostası okuyucularına aktarıyoruz.   Egepostası sordu, vatandaş yanıtladı

  • Ege Postası
  • 06.06.2018 - 09:56

EGEPOSTASI - 24 Haziran erken seçimlerine 18 gün kaldı. Partilerin Cumhurbaşkanı adayları ve milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. AK Parti ve MHP “Cumhur ittifakı” ile seçmenden oy isterken, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu “Millet ittifakı” seçmenden iktidarın anahtarını almak için alanda çalışıyor.

Öte yandan ittifaklar dışında kalan HDP seçmenden oy almak için sokak çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Siyasiler seçim beyannamelerini açıklayıp vaatlerini peş peşe sıralayarak seçmenin oyuna talip oluyor. Peki vatandaş ne düşünüyo? Egepostası, sokakta vatandaşlara mikrofon uzattı, görüşlerini sordu. İzmirlilerin seçime kısa bir süre kala ne düşündüklerini Egepostası okuyucularına aktarıyoruz.  

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.