Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğitimciler Derneği: Sosyal sorumluluk projelerine belediyeler destek verir

Eğitimciler Derneği: Sosyal sorumluluk projelerine belediyeler destek verir

Yozgat Eğitimciler Derneği, dünyada bütün ülkelerdeki sivil toplum örgütlerinin yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine belediyelerin destek verdiğini açıkladı. Dernek, 'Herkes O'nu Okusun, Okullar Hayat Bulsun' isimli Peygamber Efendimizin(sav)...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 16:40
Yozgat Eğitimciler Derneği, dünyada bütün ülkelerdeki sivil toplum örgütlerinin yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine belediyelerin destek verdiğini açıkladı. Dernek, 'Herkes O'nu Okusun, Okullar Hayat Bulsun' isimli Peygamber Efendimizin(sav) hayatının okunması ve anlaşılmasına dair düzenlenen sınavda, sınav kitapçığının içerisinde Belediye Başkanı Yusuf Başer’in fotoğrafının bulunmasına Türk Eğitim Sen Yozgat Şubesi tarafından tepki verilmesine yazılı açıklama ile cevap verdi.

Yozgat Eğitimciler Derneği'nin kamuoyu tarafından bilinen ve takdir edilen pek çok proje ve faaliyete imza attığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Eğitim camiamızda sivil toplum kuruluşu olarak özel bir yeri olan Türk Eğitim Sen Yozgat Şubesi bu güne kadar çeşitli faaliyetlerde bulunmuş, derneğimiz de Yozgat’ın eğitimi menfaatine yapılan faaliyetlerine samimi bir şekilde, hiçbir beklentisi olmadan destek vermiştir. Dernek olarak yaptığımız tüm faaliyetlerde yapıcı bütün eleştirileri dinlemek, her düşünceden insanların fikirlerini alarak ortak akıl oluşturmak bizim kültürümüzün gereğidir. Derneğimizin de paydaşları arasında bulunduğu 'Herkes O'nu Okusun, Okullar Hayat Bulsun' isimli Peygamber Efendimizin(sav) hayatının okunması ve anlaşılmasına dair yarışma, diğer faaliyetlerde olduğu gibi hiçbir beklentiye girilmeden ve 'hesaplar' yapılmadan düzenlenmiştir. Ancak bu faaliyetle ilgili Türk Eğitim Sen Yozgat Şubesi'nin eleştirilerini doğrudan basın açıklaması yaparak iletmesi ve dernek olarak bizlerin hiç düşünmediği 'Fırsat Hasatları' peşine düşmesi, bizleri üzmüştür."

Dünya ülkelerindeki belediyelerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman destek verdiği belirtilen açıklamada, "Dünyanın her yerinde yapılan sosyal sorumluluk projelerinde belediyelerin destek vermesi, işin içinde bulunması, vizyon sahibi herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bunun böyle olduğu herkes tarafından kabul edilirken, zorlama yorumlarla güzel bir işi farklı mecralara çekmenin Türk Eğitim Sen Yozgat Şubesi'nin vizyonuna uygun olmadığını değerlendirmekteyiz. En iyimser bir ifadeyle bu açıklamayı kişisel bir yorum olarak değerlendiriyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.