Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğlenmeye gittiği restoranda arkadaşını öldürdü

Eğlenmeye gittiği restoranda arkadaşını öldürdü

Kütahya'da eğlenmeye gittiği restoranda kavga ettiği arkadaşını öldüren zanlı yakalandı. Olay, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydan geldi. Gece yarısı Erol Kızılkaya (33) ile Halil Koç, Altıntaş ilçesindeki alkollü restorana gitti....

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 10:14
Kütahya'da eğlenmeye gittiği restoranda kavga ettiği arkadaşını öldüren zanlı yakalandı.

Olay, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydan geldi. Gece yarısı Erol Kızılkaya (33) ile Halil Koç, Altıntaş ilçesindeki alkollü restorana gitti. Restorana girdikleri ilk dakikalarda kavga ederek ayrı masalara oturan iki arkadaş, daha sonra birbirlerine küfür edip kavga etmeye başladı. Erol Kızılkaya masanın üzerinde bulunan meyve bıçağını Halil Koç'un (53) önce omzuna daha sonra da göğsüne sapladı. Müşteriler ve işletme yetkilileri tarafından yaralı halde Altıntaş Devlet Hastanesi'ne götürülen Koç burada hayatını kaybetti.

Arkadaşının ölümüne sebep olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan Erol Kızılkaya, alınan sağlık raporunun ardından Altıntaş İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüldü.
Şüphelinin yapılan sağlık kontrolünde darp izleri bulunduğu ve 138 promil alkollü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.