Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekol Hastanesi'nde el mikrocerrahisi dönemi başladı

Ekol Hastanesi'nde el mikrocerrahisi dönemi başladı

Ekol Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji ile Plastik Cerrahi klinikleri bünyesinde kurulan El ve Mikrocerrahi Merkezi, İzmir ve çevresinin sanayi bölgesi olmasından kaynaklı yaşanacak olası iş kazalarına karşı bir kalkan görevi görüyor. Alanında uzman ve deneyimli hekim kadrosu ve ileri sistem teknolojilerle hizmet vereceği belirtilen merkezde her türlü el yaralanmalarına, parmak ve organ kopmalarına yönelik tedaviler yapılabilecek.

  • Ege Postası
  • 18.09.2024 - 12:29

Sağlık alanında vermiş oldukları hizmetlere her gün bir yenisini daha ekleyerek, her geçen gün kendilerini daha da geliştirdiklerini belirten Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz "Ekol Hastaneleri olarak tedavi için bizi tercih eden hastalarımıza verdiğimiz hizmeti her geçen gün daha da geliştirmeye devam ediyoruz. Son olarak özellikle iş kazaları ya da çeşitli travmalar sonucu oluşan el yaralanmaları, parmak ve organ kopmaları ameliyatlarının yapılabileceği el ve mikrocerrahi merkezini hastalarımızın hizmetine sunduk. Merkezimizde 4 ortopedi, el ve mikrocerrahi uzmanı, 4 plastik cerrahi ve el mikrocerrahisi uzmanı bulunmaktadır" dedi.

'HASTALARIMIZIN ÖNEMLİ BİR KISMINI İŞ KAZALARI VE EL YARALANMALARI OLUŞTURUYOR'

Ekol Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Akdemir Ekol Sağlık Grubu bünyesinde kurulan El ve Mikrocerrahi Merkezi'nde yapılan tedavilerle ilgili bilgi verip, "Hastalarımızın önemli bir kısmını iş kazaları ve el yaralanmaları oluşturmaktadır. Merkezimize sıklıkla parmak ve organ kopmaları yaşayan hastalar gelmektedir. Kopan organın derhal soğuk zincirle merkezimize getirilmesi önem taşımaktadır" dedi.

KEMİK TÜMÖRLERİNİN TEDAVİSİNDE MİKROCERRAHİ YÖNTEMİ

Parmağı hareket ettiren kas geliştirmeleri, sinir kopmaları, doğumsal bazı anomaliler, parmakta şekil bozuklukları, sinir sıkışmaları, sinir transferleri, tendon transferi gibi hem mikrocerrahi, hem el cerrahisi alanına giren ameliyatların da merkezde yapıldığını dile getiren Doç. Dr. Akdemir, "Bazı kemik tümörlerinin tedavisinde mikrocerrahi yöntemleri başarı sağlamaktadır ve bu ameliyatlarda merkezimizde başarı ile yapılmaktadır" diye konuştu.

'UZUN SÜREÇLİ BİR TEDAVİ'

El mikrocerrahi ameliyatlarının hem hasta hem hekim için uzun süreli bir tedavi olduğuna dikkati çeken Doç. Dr. Akdemir, "Bu ameliyatların iyi ve tecrübeli bir ekip tarafından yapılması gerekmektedir. Burada hastalarımızın elimizden geldiğince hem parmaklarının dikilmesi, kaynamamış el ve parmak kemik kırıklıklarını tekrardan iyileştirme, sinir ve tendon hasarlarını giderme anlamında alanında uzman ve deneyimli hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personellerimizle hizmet vermekteyiz" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.