Dolar 34,2956
%0.38
Euro 37,5035
%-0.05
Altın 2.928,360
%1.35
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
El yapımı uçaklar Caddebostan’da yarıştı

El yapımı uçaklar Caddebostan’da yarıştı

3. Red Bull Uçuşları Caddebostan sahilinde gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik renkli gösterilere sahne oldu. Yarışmacılar el yapımı mekanik uçma aletleriyle 6 metrelik rampadan en uzak mesafeye uçmaya çalıştı....

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 14:59
3. Red Bull Uçuşları Caddebostan sahilinde gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik renkli gösterilere sahne oldu. Yarışmacılar el yapımı mekanik uçma aletleriyle 6 metrelik rampadan en uzak mesafeye uçmaya çalıştı.

Geleneksel hale gelen Red Bull Çuşları’nın üçüncüsü bugün Caddebostan sahilinde gerçekleştirildi. Etkinlik öncesi binlerce vatandaş sahile akın etti. Yarışma öncesi çeşitli gösterilerle eğelenen vatandaşlar etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Yarışmacılar da son hazırlıklarını tamamladıktan sonra parkurda yerini aldı. Bir birinden ilginç mekanik uçma aletleriyle yarışma alanına gelen katılımcılar, 6 metrelik rampadan en uzun süre uçmak için çalıştı.

Etkinlik kapsamında bir grup helikopterden etkinlik alanındaki platforma atladı. İzleyenlerin yüreklerini ağzına getiren atlayış vatandaşlardan tam not aldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.