Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elazığ 3. Keban Su ve Alabalık Festivali düzenlendi

Elazığ 3. Keban Su ve Alabalık Festivali düzenlendi

Elazığ'da 3.sü düzenlenen Keban Su ve Alabalık Festivali, ilçe stadında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Festivalde katılım gösterenlere ekmek arası alabalık dağıtılırken, 'Keban ve Su' temalı şiir okundu ve mini konser verildi.    Festivale...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 14:29
Elazığ'da 3.sü düzenlenen Keban Su ve Alabalık Festivali, ilçe stadında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Festivalde katılım gösterenlere ekmek arası alabalık dağıtılırken, 'Keban ve Su' temalı şiir okundu ve mini konser verildi.

    Festivale AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, AK Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Keban Belediye Başkan Vekili Bayram Bayır, Keban Kaymakamı Ahmet Arık, Keban Alabalık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şimşek ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    Keban Kaymakamı Ahmet Arık, "Keban Alabalık ve Su Festivali'nin 3.sünü düzenliyoruz. Bu festival su ürünleri ile ilgili Türkiye'de ilk ve tek olan bir festivaldir." dedi. Kaymakam Arık, bu festival vasıtası ile Keban ve Elazığlıların bir araya geldiklerini ifade ederek, "Kebanlılar suyu ve balığı kazandıkları için Allah'a şükretmektedir." şeklinde konuştu.

    Keban Alabalık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şimşek ise ayrı bir sevinç yaşadıklarını, çevre iller olan Malatya ve Tunceli'den festivale gelen misafirler olduğunu ifade etti. Şimşek, "Su ve alabalık festivali Elazığ'da ve Türkiye'de 1.oldu. Bu festival önce ki senelerde 2 veya 3 gün süre ile devam ediyordu. Bundan sonrada bu geleneği sürekli bir hale getirmek istiyoruz." diye konuştu.

    Festival, sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nun tiyatro gösterileri ve mini konserler ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.