Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elazığ ultrAslan grubundan iftar yemeği (Özel)

Elazığ ultrAslan grubundan iftar yemeği (Özel)

ultrAslan bağımsız taraftar oluşumunun Elazığ’daki teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Elazığ’da özel bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe, ultrAslan Elazığ, Fırat Üniversitesi ve Lise teşkilatları ile Galatasaray’a gönül...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 00:37
ultrAslan bağımsız taraftar oluşumunun Elazığ’daki teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Elazığ’da özel bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe, ultrAslan Elazığ, Fırat Üniversitesi ve Lise teşkilatları ile Galatasaray’a gönül vermiş birçok taraftar katıldı.

Düzenlenen iftar etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Koordinatörü Mehmet Yılmaz Atila, ultrAslan’ın sadece bir taraftar oluşumundan ibaret olmadığını ifade ederek, “ultrAslan yalnızca bir taraftar oluşumu değil, aynı zamanda bir sivil toplum örgütüdür.” dedi.

ultrAslan’ın sadece tribünde var olan bir oluşum olmadığını ve gerektiğinde toplumun duyarlılık gösterdiği konularda kitlelerin sesini duyuran bir kurum olduğunu belirten Atila, Ramazan ayı gibi birlik ve beraberliğin arttığı, insanların yardımlaşma ve merhamet duygularının ön plana çıktığı önemli günlerde, bu birlik ve beraberlik anlayışının perçinlenmesi için çalıştıklarını ifade etti.

ultrAslan Fırat Üniversitesi Temsilcisi Malikhan Karadayı ise 2003 yılından bu yana, her Ramazan ayında bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Her yıl üyelerimiz ile bir araya gelip, Ramazan coşkusunu bir arada yaşıyoruz. Bu etkinlik dolayısı ile başta tüm yurttaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.